Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a current affair Songtekst: life of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a current affair - life of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van life of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a current affair! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a current affair en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals life of me .

Origineel

This Godforsaken little town Well it's got me on the noose I guess I'll lose what I will lose What should I say? I'm just a boy with lots to see Wearing his whole heart on his sleeve What's to be the life of me? [Chorus] Cause I'm hung out to dry with my arms in my chest They had so much to say but hardly anything left of me here (Whoa) And I can hear you screaming I have looked at life in all directions Have I been misled again? Pathetic stride, this life pretends to swallow me Down in it's open scenery, you see my heartbeat as I breathe Dear, what's to be the life of me? Chorus] Cause I'm hung out to dry with my arms in my chest They had so much to say but hardly anything left of me here (Whoa) And I can hear you screaming At the top of your lungs in pain just to save me Do you feel the way I feel? Have you ever felt so real? Is it cliche to say the pills i took left me no freedom? Hung out to dry with my arms in my chest They had so much to say but hardly anything left of me here (Whoa) And I can hear you screaming At the top of your lungs in pain just to save me

 

Vertaling

Deze godvergeten kleine stad Nou het heeft me aan de strop Ik denk dat ik zal verliezen wat ik zal verliezen Wat zal ik zeggen? Ik ben maar een jongen die veel te zien heeft Hij draagt zijn hele hart op zijn mouw Wat zal het leven van mij zijn? [refrein] Cause I'm hung out to dry with my arms in my chest Ze hadden zoveel te zeggen maar er is bijna niets meer van me over (Whoa) And I can hear you screaming Ik heb het leven in alle richtingen bekeken Ben ik weer misleid? Zielige pas, dit leven doet alsof het me opslokt Beneden in z'n open landschap, zie je m'n hartslag als ik adem Lieverd, wat moet het leven van mij zijn? [Chorus] Cause I'm hung out to dry with my arms in my chest Ze hadden zoveel te zeggen, maar er is nauwelijks iets over van mij hier (Whoa) And I can hear you screaming Uit volle borst van de pijn alleen maar om mij te redden Voel jij je zoals ik me voel? Heb je je ooit zo echt gevoeld? Is het een cliché om te zeggen dat de pillen die ik nam me geen vrijheid lieten? Opgehangen om te drogen met mijn armen in mijn borst. Ze hadden zoveel te zeggen, maar er is bijna niets meer van me over. (Whoa) And I can hear you screaming Uit volle borst van de pijn, alleen om mij te redden.