Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a Songtekst: down on the floor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a - down on the floor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down on the floor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down on the floor .

Origineel

I'm down on the floor, there's a man on the door He won't let me in 'cause he thinks he's the law He'll give me shout when he's figured it out Gotta pick up myself, what am I waiting for? It's never enough, it's never too late I reminded myself that I'm starting again You're telling me "never", it should be "whenever" [Chorus:] And while the world is swinging I feel like I don't fit in Don't even know the way Don't hear a word they say And all the money makin' Oh, I just want to have a go I'm always up on time, man Why can't I be just like the people that I know? I've got what it takes, I'm bang up to date You know how it is, I'm all over the place Kicked in the face, I'm backstage Everyone here is half of my age Standing in line, I'm hitching a ride I'll give it a try but I don't have the time You're telling me "never", it should be "whenever" [Chorus] And while the world is swinging I feel like I don't fit in Don't even know the way Don't hear a word they say And all the money makin' Oh, I just want to have a go I'm always up on time, man Why can't I be just like the people that I know? Oh You're telling me "never", it should be "whenever" [Chorus x2] And while the world is swinging I feel like I don't fit in Don't even know the way Don't hear a word they say And all the money makin' Oh, I just want to have a go I'm always up on time, man Why can't I be just like the people that I know? I'm always up on time, man [Repeat: x1]

 

Vertaling

Ik ben op de grond, er staat een man op de deur Hij laat me niet binnen omdat hij denkt dat hij de wet is Hij zal me schreeuwen als hij erachter is gekomen Ik moet mezelf oppakken, waar wacht ik op? Het is nooit genoeg, het is nooit te laat Ik herinnerde mezelf eraan dat ik opnieuw begin Je zegt me "nooit", het zou "altijd" moeten zijn [Refrein:] En terwijl de wereld slingert Ik heb het gevoel dat ik er niet bij hoor Ik weet niet eens de weg Hoor geen woord dat ze zeggen En al het geld dat je verdient Oh, ik wil het gewoon proberen Ik ben altijd op tijd, man Waarom kan ik niet zijn zoals de mensen die ik ken? Ik heb wat nodig is, ik ben helemaal op de hoogte Je weet hoe het is, ik ben overal In mijn gezicht geschopt, ik ben backstage Iedereen hier is de helft van mijn leeftijd Ik sta in de rij en lift mee Ik zal het proberen, maar ik heb geen tijd Je zegt me "nooit", het zou "altijd" moeten zijn [Refrein] En terwijl de wereld slingert Ik heb het gevoel dat ik er niet bij hoor Ik weet niet eens de weg Hoor geen woord dat ze zeggen En al het geld dat je verdient Oh, ik wil het gewoon proberen Ik ben altijd op tijd, man Waarom kan ik niet zijn zoals de mensen die ik ken? Oh Je zegt me "nooit", het zou "altijd" moeten zijn [Refrein x2] En terwijl de wereld slingert Ik heb het gevoel dat ik er niet bij hoor Ik weet niet eens de weg Hoor geen woord dat ze zeggen En al het geld dat je verdient Oh, ik wil het gewoon proberen Ik ben altijd op tijd, man Waarom kan ik niet zijn zoals de mensen die ik ken? Ik ben altijd op tijd, man [Herhaal: x1]