Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a few good men Songtekst: young girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a few good men - young girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van young girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a few good men! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a few good men en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals young girl .

Origineel

Baby, baby, baby If there's anything you want or anything you desire And darling, darling, darling If there's anything you need, I'm here to satisfy I wanna be there for you down to the wire Wanna be the one who lights your fire Call my name and I'll ignite The love you feel for me [Chorus] If you're ready for love, tell me what you want It's time for love, young girl, come give your love, your love If you're ready for love, tell me what you want It's time for love, young girl, come give your love, your love Baby, baby, my baby Anything you ask of me Your wish is my command I'll go down to your knees And darling, you can ask for anything If you just take my hand, baby Come on and take my hand Whatever you please I wanna make love to you, all the time I wanna be freakin' you every night yeah Call my name girl if you decide You wanna freak with me [Chorus] Anywhere, anyplace, anytime you call I will be waiting patiently, baby Anything you want, just ask it so I'm always here to comfort you Every second of the minute, every minute of the hour Every hour of the day, every day of the week Every week of the month, every month of the year I'm here for eternity [Chorus] 'Cause anything you need, I got it baby Anything you want, I'll give it lady Young girl, come give your love, your love 'Cause anything you need, I got it baby Anything you want, I'll give it lady Young girl, come give your love, your love [Chorus]

 

Vertaling

Baby, baby, baby Als er iets is wat je wilt of wat je verlangt En lieveling, lieveling, lieveling If there's anything you need, I'm here to satisfy Ik wil er voor je zijn tot op de draad Ik wil degene zijn die je vuur aanwakkert Roep mijn naam en ik ontsteek De liefde die je voor me voelt [refrein] Als je klaar bent voor de liefde, zeg me dan wat je wilt Het is tijd voor liefde, jonge meid, kom geef je liefde, je liefde Als je klaar bent voor de liefde, zeg me dan wat je wilt Het is tijd voor liefde, jonge meid, kom geef me je liefde, je liefde Schatje, schatje, mijn schatje Alles wat je van me vraagt Jouw wens is mijn bevel Ik zal op je knieën gaan En schat, je kunt om alles vragen Als je gewoon mijn hand neemt, baby Kom op en neem mijn hand Wat je maar wil Ik wil de liefde met je bedrijven, de hele tijd Ik wil elke nacht met je vrijen Noem mijn naam meisje als je beslist You wanna freak with me [refrein] Anywhere, anyplace, anytime you call Ik zal geduldig wachten, baby Alles wat je wilt, vraag het maar Ik ben er altijd om je te troosten Elke seconde van de minuut, elke minuut van het uur Elk uur van de dag, elke dag van de week Elke week van de maand, elke maand van het jaar Ik ben hier voor de eeuwigheid [refrein] 'Cause anything you need, I got it baby Alles wat je wilt, ik geef het dame Jonge meid, kom geef je liefde, je liefde 'Cause anything you need, I got it baby Anything you want, I'll give it lady Jonge meid, kom geef me je liefde, je liefde [refrein]