Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a fine frenzy Songtekst: ashes and wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a fine frenzy - ashes and wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ashes and wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a fine frenzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a fine frenzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ashes and wine .

Origineel

Don't know what to do anymore I've lost the only love worth fighting for And I'll drown in my tears, don't they see? And that would show you, that would make you hurt like me All the same I don't want mudslinging games It's just a shame To let you walk away Is there a chance, a fragment of light At the end of the tunnel, a reason to fight? Is there a chance you might change your mind Or are we ashes and wine? Don't know if our fate's already sealed This day's a spinning surface on a wheel And I'm ill with the thought of your kiss Coffee-laced, intoxicating on her lips Shut it out I've got no claim on you now Not allowed To wear your freedom down, no Is there a chance, a fragment of light At the end of the tunnel, a reason to fight? Is there a chance you might change your mind Or are we ashes and wine? And I'll tear myself away That is what you need There is nothing left to say But is there a chance, a fragment of light At the end of the tunnel, a reason to fight? Is there a chance you may change your mind Or are we ashes and wine? The day's still ashes and wine Or are we ashes?

 

Vertaling

Ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik heb de enige liefde verloren die het waard was om voor te vechten En ik zal verdrinken in mijn tranen, zien ze dat niet? En dat zou je laten zien, dat zou je pijn doen zoals ik Allemaal hetzelfde Ik wil geen modderspelletjes. Het is gewoon een schande Om je te laten weglopen Is er een kans, een stukje licht Aan het einde van de tunnel, een reden om te vechten? Is er een kans dat je van gedachten verandert Of zijn we as en wijn? Ik weet niet of ons lot al bezegeld is. Deze dag is een draaiend oppervlak op een wiel And I'm ill with the thought of your kiss Koffieachtig, bedwelmend op haar lippen Sluit het buiten Ik heb nu geen aanspraak op je Niet toegestaan Om je vrijheid te verslijten, nee Is er een kans, een stukje licht Aan het einde van de tunnel, een reden om te vechten? Is er een kans dat je van gedachten verandert Of zijn we as en wijn? En ik scheur mezelf weg Dat is wat je nodig hebt Er is niets meer te zeggen Maar is er een kans, een stukje licht Aan het einde van de tunnel, een reden om te vechten? Is er een kans dat je van gedachten verandert Of zijn we as en wijn? De dag is nog steeds as en wijn Of zijn we as?