Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a fine frenzy Songtekst: winter white

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a fine frenzy - winter white ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter white? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a fine frenzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a fine frenzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter white .

Origineel

The smoke of memories in my eyes The room is sleeting kind It comes in winter white In holiday disguise To sabotage my mind Dismiss the urge to reminisce To miss your stupid kiss The shot at happiness It never did exist And I don't care if it did 'Cause I won't cry There's no turning back Merry Christmas Happy goddamn new year I see you everywhere I see you everywhere I breathe You are the devil king The hell of my dreams You're poisoning my sleep And I won't cry There's no turning back But it makes me sad And this year it's going to be Just like you never knew me Peace and quiet Happy home How I love to be alone Merry Christmas Happy goddamn new year

 

Vertaling

De rook van herinneringen in mijn ogen De kamer is ijskoud Het komt in winterwit In vakantie vermomming Om mijn geest te saboteren De drang om herinneringen op te halen weg te nemen Om je stomme kus te missen De kans op geluk Het heeft nooit bestaan En het kan me niet schelen als het wel zo was Want ik zal niet huilen Er is geen weg terug Zalig Kerstfeest. Gelukkig verdomd nieuwjaar Ik zie je overal Ik zie je overal waar ik adem Jij bent de koning van de duivel De hel van mijn dromen Je vergiftigt mijn slaap En ik zal niet huilen There's no turning back Maar het maakt me verdrietig En dit jaar zal het zijn Net alsof je me nooit gekend hebt Vrede en rust Gelukkig thuis Wat hou ik ervan alleen te zijn Zalig Kerstfeest Gelukkig godverdomme nieuwjaar