Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a fine frenzy Songtekst: you picked me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a fine frenzy - you picked me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you picked me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a fine frenzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a fine frenzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you picked me .

Origineel

One, two, three Counting out the signs we see The tall buildings Fading in the distance Only dots on a map Four, five, six The two of us a perfect fit You're all mine, all mine And all I can say Is you blow me away Like an apple on a tree Hiding out behind the leaves I was difficult to reach But you picked me Like a shell upon a beach Just another pretty piece I was difficult to see But you picked me Yeah you picked me So softly Rain against the windows And the strong coffee Warming up my fingers In this fisherman's house You got me Searched the sand And climbed the tree And brought me back down And all I can say Is you blow me away Like an apple on a tree Hiding out behind the leaves I was difficult to reach But you picked me Like a shell upon a beach Just another pretty piece I was difficult to see But you picked me Yeah you picked me

 

Vertaling

Een, twee, drie. We tellen de tekens die we zien De hoge gebouwen Vervagen in de verte Slechts stippen op een kaart Vier, vijf, zes Wij twee passen perfect bij elkaar Je bent helemaal van mij, helemaal van mij En alles wat ik kan zeggen is dat je me wegblaast Like an apple on a tree Verstopt achter de bladeren Ik was moeilijk te bereiken Maar je pakte me Als een schelp op een strand Gewoon een ander mooi stuk Ik was moeilijk te zien Maar je koos mij Ja, je koos mij Zo zachtjes Regen tegen de ramen En de sterke koffie verwarmt mijn vingers In dit vissershuis Je hebt me Doorzocht het zand En klom in de boom En bracht me weer naar beneden En alles wat ik kan zeggen Is dat je me wegblaast Like an apple on a tree Verstopt achter de bladeren Ik was moeilijk te bereiken Maar je pakte me Als een schelp op een strand Gewoon een ander mooi stuk Ik was moeilijk te zien Maar je koos mij Ja, je koos mij