Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a Songtekst: for starters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a - for starters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for starters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for starters .

Origineel

Wah! Well, we did this once before And we're giving it some more And it's OK to be as you are, you know It's always five on one, you'll notice when we're done That nobody got hurt You're the same as what you were, you know, Yeah! I've got something for starters Throw it up in the air, and I bet you don't care We're getting louder Well, it sounds ok to me, on the desk at ICP Roll the tape 'cause we're rocking album two And our manager don't mind 'Cause we put that all behind We've got another bite And you know the time is right to rock for you I've got something for starters Throw it up in the air, and we really don't care We're getting louder Hey, it's another day in 'A' I'm proud to be myself 'Cause rock made me this way I said hey, I've got plenty more to say So let me clear my throat 'Cause I'm not cool Britannia, Not getting any younger They hate me at NME I don't care where you've been, I don't care for your scene You make me feel like an amputee Yeah! I've got something for starters Throw it up in the air, and we really don't care We're getting louder Yeah! I've got something for starters Throw it up in the air, and we really don't care We're getting louder

 

Vertaling

Wah! We hebben dit een keer eerder gedaan En we geven het nog wat meer En het is ok om te zijn zoals je bent, weet je Het is altijd vijf op één, dat merk je als we klaar zijn Dat niemand gewond is geraakt Je bent hetzelfde als wat je was, weet je, ja! Ik heb iets voor beginners Gooi het in de lucht en ik wed dat het je niet kan schelen We worden luider Nou, het klinkt goed voor mij, op het bureau bij ICP Rol de tape, want we rocken album twee En onze manager vindt het niet erg Omdat we dat allemaal achter ons hebben gelaten We hebben weer een hap En je weet dat de tijd rijp is om voor je te rocken Ik heb iets voor beginners Gooi het in de lucht en het kan ons echt niets schelen We worden luider Hey, het is weer een dag in 'A' Ik ben trots om mezelf te zijn Omdat rock me zo heeft gemaakt Ik zei hey, ik heb nog veel meer te zeggen Dus laat me mijn keel schrapen 'Want ik ben niet cool Britannia, Niet jonger worden Ze haten me bij NME Het kan me niet schelen waar je bent geweest, Ik geef niet om je scène Je geeft me het gevoel dat ik een geamputeerde ben Ja! Ik heb iets voor beginners Gooi het in de lucht en het kan ons echt niets schelen We worden luider Ja! Ik heb iets voor beginners Gooi het in de lucht en het kan ons echt niets schelen We worden luider