Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a global threat Songtekst: lab rat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a global threat - lab rat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lab rat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a global threat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a global threat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lab rat .

Origineel

no open arms just an open mouth i guess im supposed to prove myself you've been here and there and i don't care but with any response i draw a stare not gonna feel like your lab rat in a rut again, they'll offer you twenty when they know you cant payback ten subtract the interest from your worth they cuffed you to your job at birth not gonna feel like your lab rat im sick of this tease and flirt sick of boring snobs in skirts time to hit the bricks and have a laugh so don't show unless youve got some class im not gonna feel like your lab rat

 

Vertaling

Geen open armen, alleen een open mond. Ik denk dat ik mezelf moet bewijzen. Je bent hier en daar geweest en het kan me niet schelen. maar bij elke reactie krijg ik een starende blik Ik wil me niet voelen als een laboratoriumrat. in een sleur weer, zullen ze bieden u twintig als ze weten dat je er geen tien kunt terugbetalen. Trek de rente van je waarde af. Ze hebben je bij je geboorte aan je baan vastgebonden. Ik zal me niet als een labrat voelen. Ik ben ziek van dit plagen en flirten ziek van saaie snobs in rokken tijd om de bakstenen te raken en een lach te hebben dus kom niet opdagen tenzij je wat klasse hebt ik ga me niet voelen als je lab rat