Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a ha Songtekst: blue sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a ha - blue sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a ha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a ha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue sky .

Origineel

I find it hard to breathe. As life just eats away. At the faces that surround me. They look tired today. The lady at my table. Doesn't want me here. I just want to talk to her. But would she laugh at my accent. And make fun of me. It doesn't seem like this. Blue sky's here for me. There are no girls in here. As far as I can see. Only pin-up posters. Looking down at me. Watching papercups of coffee. Growing cold before my eyes. All the things I see. That make me realize. I'm in this big world without you. Nothing to my name. I never knew that. Blue sky meant such pain. I'm dying to be different. In the coffee shop. I've lived on borrowed strength. Now my supplies are cut. Though i'm older than my looks. And older than my years. I'm too young to take on. My deepest fears. Oh, I used to be confused. But now I just don't know. Since you left I've been watching. Blue skies come and go.

 

Vertaling

Ik vind het moeilijk om te ademen. Als het leven gewoon weg eet. Aan de gezichten die me omringen. Ze zien er moe uit vandaag. De dame aan mijn tafel. Wil me hier niet hebben. Ik wil alleen maar met haar praten. Maar zou ze lachen om mijn accent. En me uitlachen. Het lijkt er niet op. Blauwe hemel is hier voor mij. Er zijn hier geen meisjes. Voor zover ik kan zien. Alleen pin-up posters. Die op me neerkijken. Kijkend naar papieren koppen koffie. Koud worden voor mijn ogen. Al de dingen die ik zie. Die me doen realiseren. Ik ben in deze grote wereld zonder jou. Niets op mijn naam. Dat heb ik nooit geweten. Blauwe lucht betekende zoveel pijn. Ik sterf om anders te zijn. In de koffieshop. Ik heb geleefd op geleende kracht. Nu zijn mijn voorraden op. Hoewel ik ouder ben dan mijn uiterlijk. En ouder dan mijn jaren. Ik ben te jong om het op te nemen. Mijn diepste angsten. Oh, ik was altijd in de war. Maar nu weet ik het gewoon niet meer. Sinds je weg bent, kijk ik toe. Blauwe hemelen komen en gaan.