Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a ha Songtekst: dot the i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a ha - dot the i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dot the i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a ha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a ha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dot the i .

Origineel

Woooo. Dot the i. Stretch your lips and smile. Let the world run by. Be the fool. Tomorrow morning's here. And I'm all nonsense dear. I see, I know, I hear you say. Come near, come close, come free. Love happened to happen to me. Dot the i. Trust your kite to fly. I could lend you mine. Spot the gag. Tick it, tock it, light a fag. Never say goodbye. I see, I know, I hear you say. Come near, come close, come free. Love happened to happen to me. I see, I know, I hear you say. Come near, come close, come free. Love happened to happen to me. Woooo. I see, I know, I hear you say. Come near, come close, come free. Love happened to happen to me. I see, I know, I hear you say. Come near, come close, come free. Love happened to happen to me. Ah. Dot the i. Count to three and sigh. I need you to dot the i

 

Vertaling

Woooo. Zet de puntjes op de i. Strek je lippen en lach. Laat de wereld voorbij gaan. Wees de dwaas. Morgenochtend is hier. En ik ben een en al onzin lieverd. Ik zie het, ik weet het, ik hoor het je zeggen. Kom dichterbij, kom dichtbij, kom vrij. Liefde is mij overkomen. Zet de puntjes op de i. Vertrouw erop dat je vlieger opgaat. Ik kan je de mijne lenen. Spot de prop. Tik, tock, steek een sigaret op. Zeg nooit vaarwel. Ik zie, ik weet, ik hoor je zeggen. Kom dichterbij, kom dichtbij, kom vrij. Liefde overkwam mij. Ik zie het, ik weet het, ik hoor het je zeggen. Kom naderbij, kom dichterbij, kom vrij. Liefde overkwam mij. Woooo. Ik zie het, ik weet het, ik hoor het je zeggen. Kom dichterbij, kom dichterbij, kom vrij. Liefde overkwam mij. Ik zie het, ik weet het, ik hoor het je zeggen. Kom dichterbij, kom dichterbij, kom vrij. Liefde overkwam mij. Ah. Zet de puntjes op de i. Tel tot drie en zucht. Ik wil dat je de puntjes op de i zet