Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a t m jeff Songtekst: get you wet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a t m jeff - get you wet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get you wet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a t m jeff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a t m jeff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get you wet .

Origineel

Yeah Yeahhhhhhhh! lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. Verse 1 hey, hey baby girl it's been long time since you have left me, now you are here with me so let me tell you what i have been waiting for, but I'm for the hating i real want to do it tonight, like Mwah!, Mwah! baby I'm get you wet, I'm get you wet. Chruse lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. Verse Hey girl you know that I'm tao boy and I'm thirsty i wanna kiss you, i want to lick you like crazy boy girl, can you lay down for me, down for me i real want to show you how much i care for you so let me see you move that booty, that booty girl let me see you shake it, shake it Oohhh! Chruse lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. Verse Girl come closer, closer to me i want to tell you something, i love the way you dance on me like crazy lady, girl can you lay down for me, down for me girl, i feel like i want to lick you from your neck to your toes, so can you lay down for me, down for me, so can you lay down for me, down for me, girllllll! Chruse lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet.

 

Vertaling

Yeah Yeahhhhhhhh! leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. Vers 1 hey, hey baby girl het is lang geleden dat je me verlaten hebt, nu ben je hier bij mij dus laat me je vertellen waar ik op gewacht heb, maar ik ben voor het haten ik wil het echt vanavond doen, zoals Mwah!, Mwah! baby ik maak je nat, ik maak je nat. Chruse leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. Vers Hey meisje je weet dat ik tao jongen ben en ik heb dorst ik wil je kussen, ik wil je likken als een gek jongen meisje, kan je voor me gaan liggen, voor me gaan liggen ik wil je echt laten zien hoeveel ik om je geef dus laat me je zien bewegen die booty, die booty meisje laat me je zien schudden, schudden Oohhh! Chruse leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. Vers Meisje kom dichter, dichter bij me ik wil je iets vertellen, ik hou van de manier waarop je op me danst als een gekke dame, meisje kun je voor me gaan liggen, voor me gaan liggen meisje, ik heb het gevoel dat ik je wil likken van je nek tot je tenen, dus kun je voor me gaan liggen, voor me gaan liggen, dus kun je voor me gaan liggen, voor me gaan liggen, girllllll! Chruse leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. leg je lichaam neer meisje, leg je lichaam neer meisje, ik maak je nat, ik maak je nat. lay your body down girl, lay your body down girl, I'm get you wet, I'm get you wet.