Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a t o s Songtekst: no heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a t o s - no heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a t o s! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a t o s en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no heart .

Origineel

I been walkin' through life with a bullet proof vest Shielding emotions,acting like I couldn't care less I kept love at a distance my defenses were loced and alert Then you say hello and the next thing I know I'm ready to risk being hurt No more protecting my heart My soul is out of the dark now yes it is I'm settin' my sails,tail winds prevail and I'm on my way You've got me lettin' my guard down baby I want to see what love has to offer me I'm showin' all my cards No more protecting my heart I been guilty of sayin' no when I could have said yes My heart's history,well it hasn't been the best But this time I'm trusting in somebody other then me I built the walls tall,now there gonna fall Got no more secrets to keep No more protecting my heart My soul is out of the dark now yes it is I'm settin' my sails,tail winds prevail and I'm on my way You've got me lettin' my guard down baby I want to see what love has to offer me I'm showin' all my cards No more protecting my heart I been waitin',hesitatin',treadin' water,tryin' to stay afloat But now I'm headin' in the right direction finally filled with hope No more protecting my heart You've got me lettin' my guard down baby I want to see what love has offer me I'm showin' all my cards No more protecting my heart Baby,I'm ready to start No more protecting my heart

 

Vertaling

Ik loop door het leven met een kogelvrij vest Emoties afschermend, doen alsof het me niet kon schelen Ik hield de liefde op een afstand, mijn verdediging was gelokaliseerd en alert Dan zeg je hallo en het volgende wat ik weet ben ik klaar om te riskeren gekwetst te worden Ik bescherm mijn hart niet meer Mijn ziel is nu uit het donker, ja dat is het I'm settin' my sails,tail winds prevail and I'm on my way You've got me lettin' my guard down baby I want to see what love has to offer me I'm showin' all my cards Ik bescherm mijn hart niet meer Ik ben schuldig aan nee zeggen terwijl ik ja had kunnen zeggen De geschiedenis van mijn hart, nou het is niet de beste geweest But this time I'm trusting in someone other than me Ik bouwde de muren hoog, nu gaan ze vallen Got no more secrets to keep Geen bescherming meer voor mijn hart My soul is out of the dark now yes it is I'm settin' my sails,tail winds prevail and I'm on my way You've got me lettin' my guard down baby I want to see what love has to offer me I'm showin' all my cards No more protecting my heart I been waitingin', hesitatin', treadin' water, tryin' to stay afloat Maar nu ga ik in de goede richting, eindelijk gevuld met hoop No more protecting my heart You've got me lettin' my guard down baby Ik wil zien wat liefde me te bieden heeft I'm showin' all my cards No more protecting my heart Baby, I'm ready to start No more protecting my heart