Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a tribe called quest Songtekst: bonita applebum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a tribe called quest - bonita applebum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bonita applebum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a tribe called quest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a tribe called quest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bonita applebum .

Origineel

[Intro: Q-Tip] Do I love you? Do I lust for you? Am I a sinner because I do the two? Can you let me know Right now, please Bonita Applebum [Hook] Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita, Bonita, Bonita [Verse 1: Q-Tip] Hey Bonita, glad to meet ya For the cunning, stunning you, miss, I must beseech ya Hey, being with you is a top priority Ain't no need to question the authority Chairman of the board, the chief of affections You got mine's to swing in your direction Hey, you're like a hip hop song, you know? Bonita Applebum, you gotta put me on [Hook] Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita, Bonita, Bonita [Verse 2: Q-Tip] 38-24-37 (mmm, mmm, mmm) You and me, hun, we're a match made in heaven I like to kiss ya where some brothers won't I like to tell ya things some brothers don't If only you could see through your elaborate eyes Only you and me, hun, the love never dies Satisfaction, I have the right tactics And if you need 'em, I got crazy prophylactics So far, I hope you like rap songs Bonita Applebum, you gotta put me on [Hook] Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita Applebum, I said you gotta put me on Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita, Bonita, Bonita [Outro] Ayo Who’s having a ball? And you know, they ask me to get on the mic And they ask me Can I kick it? Word (Yes you can!) Can I kick it?

 

Vertaling

[Intro: Q-Tip] Hou ik van je? Heb ik lust voor jou? Ben ik een zondaar omdat ik de twee doe? Kun je het me laten weten Right now, please Bonita Applebum [Hook] Bonita Applebum, je moet me op Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me ophangen Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me op Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me op Bonita, Bonita, Bonita [Verse 1: Q-Tip] Hey Bonita, blij je te ontmoeten Voor de sluwe, verbluffende u, juffrouw, moet ik u smeken Hey, bij jou zijn is een top prioriteit Ain't need to question the authority Voorzitter van het bestuur, de chef van affecties Je hebt de mijne om in jouw richting te zwaaien Hey, je bent net een hip hop liedje, weet je? Bonita Applebum, je moet me aanzetten [Hook] Bonita Applebum, je moet me aanzetten Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me ophangen Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me op Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me op Bonita, Bonita, Bonita [Verse 2: Q-Tip] 38-24-37 (mmm, mmm, mmm) You and me, hun, we're a match made in heaven I like to kiss ya where some brothers won't I like to tell ya things some brothers don't Als je maar kon zien door je uitgebreide ogen Alleen jij en ik, schat, de liefde sterft nooit Satisfaction, I have the right tactics En als je ze nodig hebt, heb ik gekke profylactica Tot nu toe, hoop ik dat je van rap songs houdt Bonita Applebum, je moet me aanzetten [Hook] Bonita Applebum, je moet me ophangen Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me op Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, je moet me op Bonita Applebum, ik zei dat je me op moest zetten Bonita Applebum, you gotta put me on Bonita, Bonita, Bonita [Outro] Ayo Who's having a ball? En weet je, ze vragen me om op de microfoon te gaan staan En ze vragen me Kan ik het schoppen? Word (Ja dat kan je!) Can I kick it?