Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a Songtekst: when you were with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a - when you were with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when you were with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when you were with me .

Origineel

I stopped by the house we called our home It was a little rundown, the grass was overgrown Its screen door was opening with the wind I thought I heard you called my name again. I wish that I could hold on to the past 'cause everything is changing way too fast I can't help it long for how it used to be When you were here and you were loving me. I finally got that near to go inside I made it to our bedroom door to cry I always thought that we coulde back home These empty rooms just prove that I was wrong

 

Vertaling

Ik stopte bij het huis dat we ons huis noemden Het was een beetje vervallen, het gras was overwoekerd De hordeur ging open met de wind Ik dacht dat ik je mijn naam nog eens hoorde roepen. Ik wou dat ik het verleden kon vasthouden omdat alles veel te snel verandert Ik kan er niet naar verlangen hoe het vroeger was Toen je hier was en je van me hield. Ik kwam er eindelijk dichtbij om naar binnen te gaan Ik haalde de deur van onze slaapkamer om te huilen Ik dacht altijd dat we terug naar huis gingen Deze lege kamers bewijzen gewoon dat ik ongelijk had