Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaliyah Songtekst: back forth remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaliyah - back forth remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back forth remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaliyah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaliyah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back forth remix .

Origineel

Let me see you go back Let me see you come forth Now let me see you go back Let me see you come forth Let me see you go back Let me see you come forth Let me see you go back Let me see you come forth It's Friday and I'm ready to swing Pick up my girls and hit the party scene Tonight, oh it's alright So get up and let this funky mellow groove Get you in the mood Cause you know it's alright So Mr.DJ keep the music groovin' (keep on groovin') Don't stop movin' (don't stop movin') Let me see you, let me see you go Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Now's the time for you to make your move To the dance floor So throw your hands in the air And wave 'em round like you just don't care Who it's the L-I-why-A-H, rippin' up the stage I got jazz personality, G mentality, beats to soul train So Mr.DJ keep the music groovin' Don't stop movin' Now let me see you back and forth, back and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Hey, here's the formality, get up on the floor you see Show your personality, be who you want to be Tell me So can you feel the groove movin' way down to you Hey, I want to keep this party goin' on all night So Mr.DJ keep the music groovin (keep on groovin') Don't stop movin' (don't stop movin') Now let me see you go back and forth, back and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Who it's the L-I-Y-A-H?

 

Vertaling

Laat me je terug zien gaan Laat me je zien komen Laat me je nu terug zien gaan Laat me je naar voren zien komen Laat me je terug zien gaan Laat me je zien komen Laat me je terug zien gaan Laat me je naar voren zien komen It's Friday and I'm ready to swing Pick up my girls and hit the party scene Tonight, oh it's alright So get up and let this funky mellow groove Get you in the mood Cause you know it's alright Dus Mr.DJ keep the music groovin' (blijf grooven) Don't stop movin' (niet stoppen met bewegen) Let me see you, let me see you go Heen, heen, heen en weer Heen, heen, heen en weer Heen, heen, heen en weer Heen, heen, heen en weer Nu is het tijd voor jou om je move te maken Naar de dansvloer Dus gooi je handen in de lucht En zwaai ze rond alsof het je niet kan schelen Who it's the L-I-why-A-H, rippin' up the stage I got jazz personality, G mentality, beats to soul train So Mr.DJ keep the music groovin' Don't stop movin' Nou laat me je zien heen en weer, heen en weer Heen, heen, heen en weer Heen, heen, heen en weer Heen, heen, heen en weer Terug, terug, vooruit en vooruit Hé, hier is de formaliteit, ga op de vloer staan, zie je Toon je persoonlijkheid, wees wie je wilt zijn Zeg het me. Zo kan je de groove voelen bewegend naar beneden naar jou Hé, ik wil dit feest de hele nacht door laten gaan Dus Mr.DJ keep the music groovin (blijf grooven) Don't stop movin' (niet stoppen met bewegen) Now let me see you go back and forth, back and forth Terug, terug, vooruit en vooruit Terug, terug, vooruit en vooruit Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Back, back, forth and forth Wie is het L-I-Y-A-H?