Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaliyah Songtekst: i’m down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaliyah - i’m down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaliyah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaliyah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m down .

Origineel

[Chorus] I'm down with the way that you want me to be And I would do anything for you, baby I'm down with the way that you want me to be And I would do anything for you [Verse 1] Boy, there's no need to look no further Cause everything you want is right here And I don't mind giving you what you want Just as long as you stay near me [Pre-Chorus] Put a message in a bottle, baby And send it to me, I'll come running to you Because, baby, I'm down [Chorus] [Verse 2] I have no doubt in my mind you are the one for me So there is no need to be insecure, see I'm so glad to know we got a street thing going on So here I am, baby, just bring your loving on, on, on [Pre-Chorus & Chorus] [Bridge] I'm down I'm down I'm down I'm down Everything's gonna be alright Everything's gonna be alright Everything's gonna be alright Everything's gonna be alright [Chorus]

 

Vertaling

[refrein] ik ben er geweest with the way that you want me to be En ik zou alles voor je doen, schatje I'm down with the way that you want me to be En ik zou alles voor je doen [Verse 1] Jongen, je hoeft niet verder te zoeken Cause everything you want is right here And I don't mind giving you what you want Just as long as you stay near me [Pre-Chorus] Put a message in a bottle, baby En stuur het naar mij, ik kom naar je toe gerend Want, baby, ik ben down [refrein] [Vers 2] Ik twijfel er niet aan dat jij de ware voor mij bent So there is no need to be insecure, see Ik ben zo blij om te weten dat we iets op straat hebben So here I am, baby, just bring your loving on, on, on [Pre-Chorus & Chorus] [Bridge] I'm down I'm down I'm down I'm down Alles komt goed Alles komt goed Alles komt goed Everything's gonna be alright [Chorus]