Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aarne tenkanen Songtekst: hemaisevan seksikas porropaa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aarne tenkanen - hemaisevan seksikas porropaa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hemaisevan seksikas porropaa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aarne tenkanen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aarne tenkanen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hemaisevan seksikas porropaa .

Origineel

Se on kuin nousu auringon, Kun annat mulle nautinnon. M viel siihen voinhan luottaa? Kun saavun luokses uudestaan Ja terlehtes auki saan, S tyydytyst tahdot tuottaa. Hemaisevan seksiks prrp, Kaipaan luoksesi lmpimn, Kun kanssas kahden me kohti taivaanrantaa yhdess kuljettiin. Hemaisevan seksiks prrp, Kun tahdoin prrs prrtt, S annoit sen, mink sulta saada tahdoinkin. M laulamaan jos pystyisin, Tai kirjoittamaan kirjaimin Sen, mink sydmestin sorvaan. Ei siihen riit riimitkn, Tai kossu-vissy, viinitkn. Ei koppa kaljaakaan sua korvaa. Hemaisevan seksiks prrp, Kaipaan luoksesi lmpimn, Kun kanssas kahden me kohti taivaanrantaa yhdess kuljettiin. Hemaisevan seksiks prrp, Kun tahdoin prrs prrtt, S annoit sen, mink sulta saada tahdoinkin.

 

Vertaling

Het is net als de opkomst van de zon, Als je me plezier geeft. Kan ik daar nog steeds op rekenen? Als ik weer bij je kom En ik zal je folders openen, En je zult me voldoening geven. Ik ga je zo sexy maken als de hel, prrp, Ik verlang ernaar bij jou te zijn, Toen jij en ik samen naar de hemel liepen. Een geweldige sex prrp, Toen ik je wilde prrsssen, En je gaf me wat ik van je wilde krijgen. Ik zou zingen als ik kon, Of schrijf in brieven Wat ik in mijn hart kon schrijven. Het is niet genoeg voor mij, Of een kus, een whisky, een wijn. Zelfs een pint bier kan je niet vervangen. Je kunt me niet voor gek zetten, Ik verlang ernaar bij jou te zijn, Toen jij en ik samen door de skyline liepen. Ik ga een geweldig seksleven hebben, Toen ik je wilde prrss En je gaf me wat ik van je wilde krijgen.