Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaron lines Songtekst: close

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaron lines - close ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaron lines! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaron lines en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close .

Origineel

Oh yeah Oh yeah, yeah. across the miles, it's funny to me. How far away you are. But how near you seem to be. I could talk all night, just to hear you breath Can spend my life just living this dream You're all I'll ever need 'Cause You give me strength You give me hope You give me someone to love, someone to hold When I'm in your arms, I need you to know I've never been, I've never been this close With all the loves, I used to know I kept my distance yeah, I never let go But in your arms, I know I'm safe 'Cause I've never been held, and I've never been kissed in this way Yeah 'cause you're all I'll ever need You're all I'll ever need 'Cause.you give me strength You give me hope You give me someone to love, someone to hold When I'm in your arms, I need you to know I've never been, I've never been this Close enough to see it's true Close enough to trust in you Closer now than any words can say Oh yeah And when I'm in your arms, need you to know I've never been, I've never been, this close You give me strength You give me hope You give me someone to love, someone to hold When I'm in your arms, need you to know I've never been, I've never been Darlin' I swear I've never been, I've never been this close

 

Vertaling

Oh yeah Oh ja, ja. over de mijlen, het is grappig voor mij. Hoe ver weg je bent. Maar hoe dichtbij je lijkt te zijn. Ik zou de hele nacht kunnen praten, alleen om je te horen ademen Ik kan mijn hele leven alleen maar deze droom beleven Je bent alles wat ik ooit nodig zal hebben Want... You give me strength You give me hope Je geeft me iemand om van te houden, iemand om vast te houden Als ik in je armen ben, moet je weten Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest Met alle liefdes, die ik kende Ik hield afstand, ja, ik liet nooit los But in your arms, I know I'm safe 'Cause I've never been held, and I've never been kissed in this way Yeah 'cause you're all I'll ever need You're all I'll ever need 'Cause.you give me strength You give me hope Je geeft me iemand om van te houden, iemand om vast te houden When I'm in your arms, I need you to know Ik ben nog nooit, nog nooit zo Dichtbij genoeg om te zien dat het waar is. Dicht genoeg om op jou te vertrouwen Dichterbij dan woorden kunnen zeggen Oh yeah En wanneer ik in je armen ben, wil ik dat je weet Ik ben nog nooit, nog nooit zo dichtbij geweest You give me strength You give me hope You give me someone to love, someone to hold When I'm in your arms, need you to know Ik ben er nooit geweest, ik ben er nooit geweest Schat, ik zweer het. Ik ben er nog nooit geweest, ik ben nog nooit zo dichtbij geweest