Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaron neville Songtekst: going home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaron neville - going home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van going home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaron neville! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaron neville en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals going home .

Origineel

Going home, going home I'm just going home Quiet light, some still day I'm just going home It's not far, just close by Through an open door Work all done, care laid by Going to fear no more Mother's there expecting me Father's waiting, too Lots of folk gathered there All the friends I knew All the friends I knew I'm going home Nothing's lost, all's gain No more fret nor pain No more stumbling on the way No more longing for the day Going to roam no more Morning star lights the way Restless dream all done Shadows gone, break of day Real life begun There's no break, there's no end Just a living on Wide awake with a smile Going on and on Going home, going home I'm just going home It's not far, just close by Through an open door I am going home I'm just going home Going home, going home Going home, going home

 

Vertaling

Ik ga naar huis, ik ga naar huis Ik ga gewoon naar huis Stil licht, een stille dag Ik ga gewoon naar huis Het is niet ver, gewoon dichtbij Door een open deur Werk gedaan, zorg weggelegd Ik heb geen angst meer Moeder wacht daar op mij. Vader wacht ook Veel mensen zijn daar verzameld Al de vrienden die ik kende Al de vrienden die ik kende Ik ga naar huis. Niets is verloren, alles is gewonnen Geen zorgen of pijn meer Niet meer struikelen op de weg Geen verlangen meer naar de dag Ik zal niet meer zwerven De morgenster verlicht de weg Rusteloze droom alles gedaan Schaduwen verdwenen, het aanbreken van de dag Het echte leven is begonnen There's no break, there's no end Gewoon verder leven Klaarwakker met een glimlach Verder en verder Naar huis, naar huis Ik ga gewoon naar huis Het is niet ver, gewoon dichtbij Door een open deur ga ik naar huis Ik ga gewoon naar huis Ik ga naar huis, ik ga naar huis Ik ga naar huis, ik ga naar huis