Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaron sprinkle Songtekst: motor cars

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaron sprinkle - motor cars ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van motor cars? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaron sprinkle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaron sprinkle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals motor cars .

Origineel

All this ringing in my ears Made me numb over the years Lately I can feel a little more of You in me I've given up unto myself Drinking from the weakest well All I want is just some peace of mind Tonight But i'm fine without it I'm beginning now to understand that its Nothing i can say When motor cars with racing stripes keep Getting in my way But this time I can see The very one thing that I need

 

Vertaling

Al dat rinkelen in mijn oren Heeft me door de jaren heen gevoelloos gemaakt De laatste tijd kan ik wat meer van U in mij voelen Ik heb mezelf opgegeven Drinken uit de zwakste bron Alles wat ik wil is gewoon wat gemoedsrust Vannacht Maar ik heb het goed zonder Ik begin nu te begrijpen dat ik niets kan zeggen wanneer auto's met racestrepen in mijn weg blijven rijden Maar deze keer kan ik zien Het enige wat ik nodig heb