Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaron sprinkle Songtekst: sweeter than me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaron sprinkle - sweeter than me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweeter than me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaron sprinkle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaron sprinkle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweeter than me .

Origineel

Yesterday morning when you told me That you have never felt this lonely I saw the sadness in your eyes You told be how you feel disguised Confiding in me about the sleepless Nights that you cannot seem to keep this Hurting buried in your dreams You're facing darkness twice as deep You're much sweeter than me by far You're much stronger than me You know you are Look up at the floral pattern curtains In picking them out you were so certain Now there's indecision in your eyes You're finding comfort thinking twice You're much sweeter than me by far You're much stronger than me You know you are By leaning in your windowsill You show me all I need to know Whether you see summer winter or fall When I look at you I see them all Sit down at the table with your jewelry Remembering each and every story You're much sweeter than me by far You're much stronger than me You're much sweeter than me by far You're much stronger than me You know you are

 

Vertaling

Gistermorgen toen je me vertelde Dat je je nog nooit zo eenzaam hebt gevoeld Ik zag het verdriet in je ogen Je vertelde me hoe je je vermomd voelt Vertrouwend in mij over de slapeloze Nachten dat je niet schijnt te kunnen houden deze Hurting begraven in je dromen Je ziet de duisternis twee keer zo diep Je bent veel zoeter dan ik Je bent veel sterker dan ik Je weet dat je dat bent Kijk omhoog naar de gordijnen met bloemenpatroon Toen je ze uitzocht was je zo zeker Nu is er besluiteloosheid in je ogen Je vindt troost door twee keer na te denken Je bent veel zoeter dan ik Je bent veel sterker dan ik Je weet dat je dat bent Door in je vensterbank te leunen Je laat me alles zien wat ik moet weten Of je nu zomer, winter of herfst ziet Als ik naar je kijk zie ik ze allemaal Ga zitten aan de tafel met je juwelen Elk verhaal herinnerend Je bent veel zoeter dan ik Je bent veel sterker dan ik Je bent veel zoeter dan ik Je bent veel sterker dan ik Je weet dat je dat bent