Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaron watson Songtekst: next to heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaron watson - next to heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van next to heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaron watson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaron watson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals next to heaven .

Origineel

Pinch me I must be dreaming waking up with you and feeling The tender touch of your good morning kiss No where else on earth is better than being next to you Next to heaven, it doesnt get any better than this (Chorus) Next to heaven lies my fate, my best friend and my sole mate God knows this kind of love only comes from up above Youre the answer to my prayers, nothing else compare Im next to heaven when I am next to you You look just like an angel tangled in white satin sheets Lying there with your hair all in a mess I swear you look your best all dressed up next to nothing Next to heaven, it doesnt get any better than this Chorus (x3)

 

Vertaling

Knijp me, ik droom vast als ik wakker word met jou en voel de tedere aanraking van je goedemorgenkus Geen plek op aarde is beter dan naast jou te zijn Naast de hemel, het wordt niet beter dan dit (refrein) Naast de hemel ligt mijn lot, mijn beste vriend en mijn enige partner God weet dat dit soort liefde alleen van boven komt Youre the answer to my prayers, nothing else compare Ik ben in de hemel als ik naast jou ben Je ziet eruit als een engel verstrengeld in witte satijnen lakens Je ligt daar met je haar in de war Ik zweer je dat je er op je best uitziet, helemaal opgedoft en niets aan Naast de hemel, beter dan dit wordt het niet Refrein (x3)