Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aaron watson Songtekst: will you love me in a trailer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aaron watson - will you love me in a trailer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van will you love me in a trailer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aaron watson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aaron watson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals will you love me in a trailer .

Origineel

I always will remember those sultry desert nights (Our) hearts burning with a passion Whoa, it's never felt so right It was meant to last forever but when I reached out you were gone It's taken time to mend this broken heart and forget you done me wrong Now you're back after all this time You've reawakened all the feelings that I've tried so hard to hide But baby Will you love me like you loved me yesterday? That's all I need to know Will you love me like you loved yesterday? Or will you just let me go? We could leave the pain behind us take a shot at love again We could fool ourselves believing that our love would never end I've been missing you, whoa, what should I do? Did you really have a change of heart Or are you playing me for a fool? You don't have to tell me where you've been But there is one thing I've gotta know before I let you in Baby

 

Vertaling

Ik zal altijd die zwoele woestijnnachten herinneren (Onze) harten brandend van passie Whoa, het heeft nog nooit zo goed gevoeld Het had eeuwig moeten duren, maar toen ik mijn hand uitstak was je weg Het heeft tijd gekost om dit gebroken hart te helen en te vergeten dat je me onrecht hebt aangedaan Nu ben je terug na al die tijd Je hebt alle gevoelens weer opgeroepen die ik zo hard probeerde te verbergen Maar schatje Wil je van me houden zoals je gisteren van me hield? Dat is alles wat ik wil weten Wil je van me houden zoals je gisteren van me hield? Of wil je me gewoon laten gaan? We kunnen de pijn achter ons laten en opnieuw proberen lief te hebben. We kunnen onszelf wijsmaken dat onze liefde nooit zal eindigen Ik heb je gemist, whoa, wat moet ik doen? Ben je echt van gedachten veranderd? Of hou je me voor de gek? Je hoeft me niet te vertellen waar je bent geweest Maar er is één ding dat ik moet weten voor ik je binnenlaat, baby