Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abaddon incarnate Songtekst: i hate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abaddon incarnate - i hate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i hate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abaddon incarnate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abaddon incarnate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i hate .

Origineel

The blackness tearing at my guts I've tried so hard to master - to tame myself Untamed being no control or purpose yet I need a Djinn to guide my rage... He comes!!! In my dreams I hear him, a dweller between the worlds An ancient evil force unleashed by my desires He is my master and so I am his For me are as the same, born of the same shit He and I are one, our desires must be sated My lust for her flesh with his thirst for my soul Her neck in my hands, I am given the strength to rape I wish, I wish, I wish, I wish

 

Vertaling

De zwartheid die aan mijn ingewanden rukt Ik heb zo hard geprobeerd mezelf te beheersen - mezelf te temmen Ongetemd zijn heeft nog geen controle of doel Ik heb een Djinn nodig om mijn woede te leiden... Hij komt!!! In mijn dromen hoor ik hem, een bewoner tussen de werelden Een oude kwade kracht ontketend door mijn verlangens Hij is mijn meester en dus ben ik de zijne Voor mij zijn als dezelfde, geboren uit dezelfde shit Hij en ik zijn één, onze verlangens moeten bevredigd worden Mijn lust voor haar vlees met zijn dorst voor mijn ziel Haar nek in mijn handen, ik krijg de kracht om te verkrachten Ik wens, ik wens, ik wens, ik wens