Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: conociéndome, conociéndote

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - conociéndome, conociéndote ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van conociéndome, conociéndote? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals conociéndome, conociéndote .

Origineel

[Verse 1: Frida] Ya no hay más sonrisas Todo finaliza Nuestra casa hoy vacía, me hace llorar Y la historia aquí termina, hay que olvidar [Chorus: Frida & Agnetha, Björn] Solo tú, sola yo, aha Poco y nada se logró Solo tú, sola yo, aha Nuestro amor quién puede negar, pasó (Negar pasó se termino, pasó se termino, se termino) Separarse es tan difícil lo sé, pero yo me iré (Pero yo me, difícil lo sé, pero yo me iré) Conociéndome a mí, conociéndote a ti [Verse 2: Frida & Agnetha] Bueno, malo, tanto (Bueno, malo, tanto) Guardo, risas, llanto (Guardo, risas, llanto) En los cuartos donde vimos, niños jugar Hoy hay sólo un gran silencio, en el lugar [Chorus: Frida & Agnetha, Björn] Solo tú, sola yo, aha Poco y nada se logró Solo tú, sola yo, aha Nuestro amor quién puede negar, pasó (Negar pasó se termino, pasó se termino, se termino) Separarse es tan difícil lo sé, pero yo me iré (Pero yo me, difícil lo sé, pero yo me iré) Conociéndome a mí, conociéndote a ti [Interlude] [Chorus: Frida & Agnetha, Björn] Solo tú, sola yo, aha Poco y nada se logró Solo tú, sola yo, aha Nuestro amor quién puede negar, pasó (Negar pasó se termino, pasó se termino, se termino) Separarse es tan difícil lo sé, pero yo me iré (Pero yo me, difícil lo sé, pero yo me iré) Conociéndome a mí, conociéndote a ti

 

Vertaling

[Verse 1: Frida] Er zijn geen glimlachen meer Alles eindigt Ons lege huis vandaag, het maakt me aan het huilen En het verhaal eindigt hier, moeten we vergeten [Koor: Frida & Agnetha, Björn] Alleen jij, alleen ik, aha Weinig en niets werd bereikt Alleen jij, alleen ik, aha Onze liefde wie kan ontkennen, het is voorbij (Ontken dat het voorbij is, het is voorbij, het is voorbij, het is voorbij) Het is zo moeilijk om te scheiden, maar ik ga weg. (Maar ik zal, moeilijk ik weet het, maar ik zal weg zijn) Mij leren kennen, jou leren kennen [Verse 2: Frida & Agnetha] Goed, slecht, zo veel. (Goed, slecht, zo veel) Ik blijf, lach, huil. (Ik blijf, lach, huil) In de kamers waar we zagen, spelen kinderen Vandaag is er alleen een grote stilte, op de plaats [Koor: Frida & Agnetha, Björn] Alleen jij, alleen ik, aha Weinig en niets werd bereikt Alleen jij, alleen ik, aha Onze liefde wie kan ontkennen, het is voorbij (Ontken dat het voorbij is, het is voorbij, het is voorbij, het is voorbij) Het is zo moeilijk om te scheiden, maar ik ga weg. (Maar ik zal, moeilijk ik weet het, maar ik zal weg zijn) Mij leren kennen, jou leren kennen [Interlude] [Koor: Frida & Agnetha, Björn] Alleen jij, alleen ik, aha Weinig en niets werd bereikt Alleen jij, alleen ik, aha Onze liefde wie kan ontkennen, het is voorbij (Ontken dat het voorbij is, het is voorbij, het is voorbij, het is voorbij) Het is zo moeilijk om te scheiden, maar ik ga weg. (Maar ik zal, moeilijk ik weet het, maar ik zal weg zijn) Mij leren kennen, jou leren kennen