Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Abba Songtekst: Gimme Gimme

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Abba - Gimme Gimme ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gimme Gimme? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gimme Gimme .

Origineel

Half past twelve Watchin' the late show In my flat all alone How I hate to spend the evening on my own Autumn winds blowin' outside the window As I look around the room And it makes me so depressed to see the gloom There's not a soul out there No one to hear my prayer Gimme, gimme, gimme a man after midnight Won't somebody help me Chase the shadows away Gimme, gimme, gimme a man after midnight Take me through the darkness To the break of the day Movie stars On end of the rainbow With a fortune to win It's so different from the world I'm living in Tired of TV I open the window And I gaze into the night But there's nothing there to see no one in sight There's not a soul out there No one to hear my prayer Gimme, gimme, gimme a man after midnight Won't somebody help me Chase the shadows away Gimme, gimme, gimme a man after midnight Take me through the darkness To the break of the day Gimme, gimme, gimme a man after midnight Gimme, gimme, gimme a man after midnight There's not a soul out there No one to hear my prayer Gimme, gimme, gimme a man after midnight Won't somebody help me Chase the shadows away Gimme, gimme, gimme a man after midnight Take me through the darkness To the break of the day Gimme, gimme, gimme a man after midnight Won't somebody help me Chase the shadows away Gimme, gimme, gimme a man after midnight Take me through the darkness To the break of the day

 

Vertaling

00:30 Watchin' The Late Show In mijn flat helemaal alleen Hoe ik haat het om de avond door te brengen op mijn eigen Herfstwinden Blowin' buiten het raam Als ik kijk rond de kamer En het maakt me zo depressief om de duisternis te zien Er is niet een ziel die er zijn Niemand om mijn gebed te horen Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Zal niet iemand me helpen Chase de schaduwen weg Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Neem me door de duisternis Om de pauze van de dag Filmsterren Aan eind van de regenboog Met een fortuin om te winnen Het is zo verschillend van de wereld waarin ik leef in Moe van TV Ik open het raam En ik blik in de nacht Maar er is niets er niemand in zicht te zien Er is niet een ziel die er zijn Niemand om mijn gebed te horen Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Zal niet iemand me helpen Chase de schaduwen weg Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Neem me door de duisternis Om de pauze van de dag Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Er is niet een ziel die er zijn Niemand om mijn gebed te horen Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Zal niet iemand me helpen Chase de schaduwen weg Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Neem me door de duisternis Om de pauze van de dag Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Zal niet iemand me helpen Chase de schaduwen weg Gimme, gimme, gimme een man na middernacht Neem me door de duisternis Om de pauze van de dag