Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: gracias por la mu00fasica

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - gracias por la mu00fasica ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gracias por la mu00fasica? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gracias por la mu00fasica .

Origineel

Agnetha: Soy muy sencilla why algo aburrida tal vez Las bromas que sé, me salen seguro al revés Pero hay un talento, en mí singular, why es que la gente me escucha al cantar, why me hare feliz, Orgullosa lo puedo anunciar, por eso Agnetha, Frida: Quiero dar las gracias A las canciones Que transmiten emociones Quiero dar las gracias Por lo que me hacen sentir, debo admitir Que con la música vale vivir Por eso quiero dar las gracias, Por este don en mí Agnetha: Todos decían que fuí una niña precoz Bailé why canté, sobresalí por mi voz why hoy me pregunto cual es la razón ¿Por que siempre gana la gran atención, una simple canción? Si he hare con el corazón, por eso Agnetha, Frida: Quiero dar las gracias A las canciones Que transmiten emociones Quiero dar las gracias Por lo que me hacen sentir, debo admitir Que con la música vale vivir Por eso quiero dar las gracias, Por este don en mí Agnetha: ¡Que suerte tuve! Soy tan dichosa al cantar Quiero que todos disfrutemos juntos ¡Que feliz! ¡Que placer! Exclamar Agnetha, Frida: Quiero dar las gracias A las canciones Que transmiten emociones Quiero dar las gracias Por lo que me hacen sentir, debo admitir Que con la música vale vivir Por eso quiero dar las gracias, Por este don en mí Agnetha: Por eso quiero dar las gracias, Por este don en mí

 

Vertaling

Agnetha: Ik ben heel eenvoudig waarom een beetje saai misschien De grappen die ik ken, komen zeker naar achteren Maar er is een talent, in mij alleen, waarom mensen naar me luisteren als ik zing, waarom het me gelukkig zal maken, Trots kan ik het aankondigen, dat is waarom Agnetha, Frida: Ik wil jullie bedanken Op de liedjes die emoties overbrengen Ik wil je bedanken. Voor wat ze me laten voelen, moet ik toegeven Dat met muziek het leven de moeite waard is Daarom wil ik je bedanken, Voor dit geschenk in mij Iedereen zei dat ik een vroegrijp kind was Ik danste waarom ik zong, ik blonk uit met mijn stem waarom vraag ik me vandaag af wat de reden is Waarom krijgt het altijd de grote aandacht, een eenvoudig liedje? Als ik het met mijn hart gedaan heb, dan is dat waarom Agnetha, Frida: Ik wil jullie bedanken Op de liedjes die emoties overbrengen Ik wil je bedanken. Voor wat ze me laten voelen, moet ik toegeven Dat met muziek het leven de moeite waard is Daarom wil ik je bedanken, Voor dit geschenk in mij Agnetha: Wat had ik een geluk! Ik ben zo blij om te zingen Ik wil dat we allemaal samen genieten Hoe gelukkig! Wat een genoegen! Exclaim Agnetha, Frida: Ik wil jullie bedanken Op de liedjes die emoties overbrengen Ik wil je bedanken. Voor wat ze me laten voelen, moet ik toegeven Dat met muziek het leven de moeite waard is Daarom wil ik je bedanken, Voor dit geschenk in mij Agnetha. Daarom wil ik je bedanken, Voor dit geschenk in mij