Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: i do i do i do i do i do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - i do i do i do i do i do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i do i do i do i do i do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i do i do i do i do i do .

Origineel

Love me or leave me Make your choice but believe me I love you I do, I do, I do, I do, I do I can't conceal it Don't you see? Can't you feel it? Don't you too? I do, I do, I do, I do, I do Oh, I've been dreaming through my lonely past Now I've just made it I found you at last So come on Now let's try it I love you Can't deny it 'Cause it's true I do, I do, I do, I do, I do Oh, no hard feelings between you and me If we can't make it But just wait and see So come on now lets try it I love you, can't deny it 'Cause it's true, I do, I do, I do, I do, I do So love me or leave me Make your choice but believe me I love you, I do, I do, I do, I do, I do I can't conceal it, don't you see? Can't you feel it? Don't you too? I do, I do, I do, I do, I do

 

Vertaling

Hou van me of verlaat me Maak je keuze maar geloof me Ik hou van je Dat doe ik, dat doe ik, dat doe ik, dat doe ik Ik kan het niet verbergen Zie je het niet? Voel je het niet? Jij ook niet? Ik wel, ik wel, ik wel, ik wel, ik wel Oh, ik heb gedroomd over mijn eenzame verleden Now I've just made it Ik heb je eindelijk gevonden So come on Laten we het proberen ik hou van je Kan het niet ontkennen 'Cause it's true Ik hou, ik hou, ik hou, ik hou, ik hou Oh, geen harde gevoelens tussen jou en mij If we can't make it Maar wacht gewoon af en zie Dus kom op, laten we het proberen Ik hou van je, kan het niet ontkennen 'Cause it's true, Ik hou, ik hou, ik hou, ik hou, ik hou Dus hou van me of verlaat me Maak je keuze maar geloof me Ik hou van je, echt waar, echt waar, echt waar, echt waar Ik kan het niet verbergen, zie je het niet? Voel je het niet? Jij ook niet? I do, I do, I do, I do, I do