Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: midnight special

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - midnight special ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van midnight special? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals midnight special .

Origineel

Gonna jump down, spin around, pick a bale of cotton Gonna jump down, spin around, pick a bale a day Gonna jump down, spin around, pick a bale of cotton Gonna jump down, spin around, pick a bale a day Oh Lordy Pick a bale of cotton Oh Lordy Pick a bale a day Oh Lordy Pick a bale of cotton Oh Lordy Pick a bale a day I said me and my buddy gonna pick a bale of cotton Now me and my buddy gonna pick a bale a day I said me and my buddy gonna pick a bale of cotton Now me and my buddy gonna pick a bale a day Oh Lordy Pick a bale of cotton Oh Lordy Pick a bale a day Oh Lordy Pick a bale of cotton Oh Lordy Pick a bale a day On top of old Smokey All covered with snow I lost my true lover By courting so slow For courting's a pleasure And parting is grief And a false-hearted lover Is worse than a thief On top of old Smokey All covered with snow I lost my true lover By courting so slow Well, you wake up in the morning Hear the ding dong ring You go marching to the table See the same old thing See the fork on the table Nothing in your pan If you say a thing about it You're in trouble with the man Let the midnight special Shine a light on me Let the midnight special Shine it's everlovin' light on me If you ever go to Houston Well you'd better act right And you'd better not gamble And you'd better not fight For the sheriff will arrest you And he'll take you down And before you understand it You are prison bound Let the midnight special Shine a light on me Let the midnight special Shine it's everlovin' light on me

 

Vertaling

Ik spring naar beneden, draai rond, pluk een baal katoen Ik spring naar beneden, draai rond, pluk een baal katoen per dag Ik spring naar beneden, draai rond, pluk een baal katoen Ik spring naar beneden, draai rond, pluk een baal katoen per dag Oh Lordy Pluk een baal katoen Oh Lordy Pluk een baal katoen per dag Oh Lordy Pluk een baal katoen Oh Lordy Pluk een baal katoen per dag Ik zei, ik en mijn vriend gaan een baal katoen plukken Nu gaan ik en mijn vriend een baal katoen plukken per dag Ik zei dat ik en mijn vriend een baal katoen gaan plukken Nu gaan ik en mijn vriend een baal per dag plukken Oh Lordy Pluk een baal katoen Oh Lordy Pick a bale a day Oh Lordy Pick a bale of cotton Oh Lordy Pick a bale a day On top of old Smokey Helemaal bedekt met sneeuw I lost my true lover By courting so slow Want het hof maken is een plezier And parting is grief En een minnaar met een vals hart Is erger dan een dief On top of old Smokey Helemaal bedekt met sneeuw I lost my true lover By courting so slow Well, you wake up in the morning Hoor de ding dong rinkelen Je marcheert naar de tafel Ziet hetzelfde oude ding Zie de vork op tafel Niets in je pan Als je er iets van zegt Heb je problemen met de man Laat de middernacht special Laat een licht op mij schijnen Laat de speciale middernacht Laat het eeuwige licht op mij schijnen Als je ooit naar Houston gaat Nou, je kunt je maar beter goed gedragen En je kunt maar beter niet gokken En je kunt maar beter niet vechten Want de sheriff zal je arresteren En hij neemt je mee naar beneden En voor je het begrijpt ben je gebonden aan de gevangenis Laat de middernacht special Laat een licht op mij schijnen Laat de speciale middernacht Shine it's everlovin' light on me