Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: ring ring [u.k. remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - ring ring [u.k. remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ring ring [u.k. remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ring ring [u.k. remix] .

Origineel

[Verse 1] I was sitting by the phone I was waiting all alone Baby by myself I sit and wait and wonder about you It's a dark and dreary night Seems like nothing's going right Won't you tell me honey how can I go on here without you? [Pre-Chorus] Yes, I'm down and feeling blue And I don't know what to do, oh-oh [Chorus] Ring, ring, why don't you give me a call? Ring, ring, the happiest sound of them all Ring, ring, I stare at the phone on the wall And I sit all alone impatiently Won't you please understand the need in me So, ring, ring, why don't you give me a call? Oh, ring, ring, why don't you give me a call? [Verse 2] You were here and now you're gone Hey, did I do something wrong? I just can't believe that I could be so badly mistaken Was it me or was it you? Tell me, are we really through? Won't you hear me cry and you will know that my heart is breaking [Pre-Chorus] Please forgive and then forget Or maybe darling better yet, oh-oh [Chorus] Ring, ring, why don't you give me a call? Ring, ring, the happiest sound of them all Ring, ring, I stare at the phone on the wall And I sit all alone impatiently Won't you please understand the need in me So, ring, ring, why don't you give me a call? Oh, ring, ring, why don't you give me a call? [Outro] Oh-oh, ring, ring, why don't you give me a call? So, ring, ring, why don't you give me a call? Oh-oh, ring, ring, why don't you give me a...

 

Vertaling

[Verse 1] Ik zat bij de telefoon. I was waiting all alone Baby by myself I sit and wait and wonder about you It's a dark and dreary night Seems like nothing's going right Wil je me niet vertellen schat hoe kan ik hier verder gaan zonder jou? [Pre-Chorus] Yes, I'm down and feeling blue And I don't know what to do, oh-oh [Chorus] Ring, ring, why don't you give me a call? Ring, ring, het gelukkigste geluid van allemaal Ring, ring, ik staar naar de telefoon aan de muur En ik zit helemaal alleen ongeduldig Wil je alsjeblieft de behoefte in mij begrijpen Dus, ring, ring, waarom bel je me niet? Oh, bel, bel, waarom bel je me niet? [Verse 2] Je was hier en nu ben je weg Hey, heb ik iets verkeerds gedaan? Ik kan gewoon niet geloven dat ik me zo kan vergissen Was ik het of was jij het? Zeg me, zijn we echt klaar? Wil je me niet horen huilen en dan weet je dat mijn hart breekt [Pre-Chorus] Alsjeblieft vergeef en vergeet Of misschien lieverd beter nog, oh-oh [Chorus] Ring, ring, why don't you give me a call? Ring, ring, het gelukkigste geluid van allemaal Ring, ring, ik staar naar de telefoon aan de muur En ik zit helemaal alleen ongeduldig Wil je alsjeblieft de behoefte in mij begrijpen Dus, ring, ring, waarom bel je me niet? Oh, bel, bel, waarom bel je me niet? [Outro] Oh-oh, ring, ring, waarom bel je me niet? So, ring, ring, why don't you give me a call? Oh-oh, ring, ring, waarom geef je me geen...