Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: rock n roll band

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - rock n roll band ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock n roll band? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock n roll band .

Origineel

Sitting in the darkest corner In the tender light I saw her face She was looking so sad and lonely Someone help me, someone save me I could see the look she gave me, oh Oh yeah, and there was one thing only That I knew I could do Let's go girl It's a beautiful place this world Come on baby let's dance To the rock'n'roll band Let's go now Let me show you that I know how Come on baby let's dance To the rock'n roll band Come on baby let's dance To the rock'n roll band You've been sitting there for hours Try to hide behind the flowers now Baby, we could have fun together Come on, cheer up, let's get started No use being broken-hearted now Oh yeah, you're gonna feel much better Yes I know that you will Let's go girl It's a beautiful place this world Come on baby let's dance To the rock'n roll band Let's go now Let me show you that I know how Come on baby let's dance To the rock'n roll band Come on baby let's dance To the rock'n roll band

 

Vertaling

Zittend in de donkerste hoek In het tere licht zag ik haar gezicht Ze keek zo droevig en eenzaam Iemand help me, iemand red me Ik kon de blik zien die ze me gaf, oh Oh ja, en er was maar één ding That I knew I could do Laten we gaan, meisje. It's a beautiful place this world Kom op schatje, laten we dansen To the rock'n'roll band Laten we nu gaan Laat me je tonen dat ik weet hoe Kom op schatje laten we dansen Op de rock'n roll band Come on baby let's dance Op de rock'n roll band Je zit daar al uren Probeer je nu achter de bloemen te verstoppen Baby, we kunnen samen plezier hebben Kom op, vrolijk op, laten we beginnen Het heeft geen zin om nu met een gebroken hart te zitten Oh ja, je gaat je veel beter voelen Ja, ik weet dat je dat zult doen Let's go girl It's a beautiful place this world Come on baby let's dance Op de rock'n roll band Laten we nu gaan. Laat me je tonen dat ik weet hoe Come on baby let's dance Op de rock'n roll band Come on baby let's dance Op de rock'n roll band