Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abba Songtekst: that s me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abba - that s me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s me .

Origineel

Are you sure you want to hear more What if I ain't worth the while Not the style you'd be looking for If I'm sweet tonight Things look different in the morning light I'm jealous and I'm proud If you hurt my feelings I'll cry out loud I'm Carrie not-the-kind-of-girl-you'd-marry That's me Are you sure you want to hear more Would I be the one you seek Mild and meek like the girl next door Don't you realize I may be an angel in disguise It's lonely to be free But I'm not a man's toy, I'll never be I'm Carrie not-the-kind-of-girl-you'd-marry That's me I don't believe in fairy-tales Sweet nothings in my ear But I do believe in sympathy That's me, you see Are you sure you want to hear more Won't you have a drink with me Just to see you're not really sore I can't help my ways I'm just not the girl to hide my face I'm Carrie not-the-kind-of-girl-you'd-marry That's me

 

Vertaling

Weet je zeker dat je meer wilt horen Wat als ik niet de moeite waard ben Niet de stijl die je zoekt Als ik vanavond lief ben Dingen zien er anders uit in het ochtendlicht Ik ben jaloers en ik ben trots Als je mijn gevoelens kwetst zal ik hardop huilen Ik ben Carrie, niet het soort meisje waarmee je zou trouwen Dat ben ik. Weet je zeker dat je meer wilt horen Zou ik degene zijn die je zoekt Mild en zachtaardig als het buurmeisje Realiseer je je niet dat ik misschien een engel in vermomming ben Het is eenzaam om vrij te zijn Maar ik ben geen speeltje voor een man, dat zal ik nooit zijn Ik ben Carrie, niet het soort meisje waarmee je zou trouwen. dat ben ik Ik geloof niet in sprookjes Lieve woordjes in mijn oor Maar ik geloof wel in sympathie Zo ben ik, zie je Weet je zeker dat je meer wilt horen Wil je niet iets met me drinken Gewoon om te zien dat je niet echt pijn hebt Ik kan mijn manieren niet helpen Ik ben gewoon niet het meisje dat mijn gezicht verbergt Ik ben Carrie, niet het soort meisje waarmee je zou trouwen dat ben ik