Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abbey lincoln Songtekst: i m in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abbey lincoln - i m in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abbey lincoln! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abbey lincoln en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m in love .

Origineel

I'm in love, I'm in love There's a feeling of gladness Mingled with sadness All this state of mind ... Lover please be kind To my heart I'm in love, so in love With the whispering breeze Birds in the trees Children out at play And the break of day Made this feeling stay Within my soul I'm in love, yes in love With strangers agreed (?) While out on the street Each face I see Looks good to me How heavenly, I'm in love With life you see You see I'm in love

 

Vertaling

Ik ben verliefd, ik ben verliefd Er is een gevoel van blijdschap vermengd met droefheid Al deze gemoedstoestanden... Liefste wees alsjeblieft lief voor mijn hart Ik ben verliefd, zo verliefd Op de fluisterende bries Vogels in de bomen spelende kinderen En het aanbreken van de dag maakte dat dit gevoel bleef in mijn ziel Ik ben verliefd, ja verliefd Met vreemden afgesproken (?) Terwijl ik op straat loop Elk gezicht dat ik zie Ziet er goed uit voor mij Hoe hemels, ik ben verliefd Op het leven dat je ziet Je ziet Ik ben verliefd