Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abbott hayes Songtekst: just as well

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abbott hayes - just as well ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just as well? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abbott hayes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abbott hayes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just as well .

Origineel

Crime, it only comes in waves I keep one side in distress, the other side of me saved Times, why do they always change? I keep one foot in the grass, the other foot in the grave the other foot in the grave So take what you want and more As I'm giving myself away I don't care what you use it for It's of no use to me, of no use to me For so long I've been forlorn And I guess it's just as well My body and mind are worn Send me right back down Back down to hell Rhythms in almost every phrase One line leads to the next until i choose to refrain My mind, why does it always change? I keep one side of it stressed, the other side of it sane The other side of it sane

 

Vertaling

Misdaad, het komt alleen in golven Ik houd een kant in nood, de andere kant van mij gered Tijden, waarom veranderen ze altijd? Ik hou één voet in het gras, de andere voet in het graf de andere voet in het graf Dus neem wat je wilt en meer As I'm giving myself away Het kan me niet schelen waar je het voor gebruikt Het is van geen nut voor mij, van geen nut voor mij Al zo lang ben ik eenzaam En ik denk dat het maar goed is Mijn lichaam en geest zijn versleten Stuur me maar terug naar beneden Terug naar de hel Ritmes in bijna elke zin De ene regel leidt naar de volgende tot ik ervoor kies me te onthouden Mijn geest, waarom verandert het altijd? Ik hou één kant ervan gespannen, de andere kant ervan gezond De andere kant is gezond.