Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abby 6 Songtekst: ha ha ha ha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abby 6 - ha ha ha ha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ha ha ha ha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abby 6! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abby 6 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ha ha ha ha .

Origineel

this is my weed, Oh no this is my weed, It's all I know. there is no doubt in my mind, there is no doubt in my mind this is my weed, and as of now I'm smoking. look at my eyes. visualize laughing applies yeah. but that's all you know. Chorus HA-HA-HA-HA these are the days, the radio is learning, look at my eyes, visualize, laughing applies, but that's all they know. there's no doubt in my mind. REPEAT Chorus how do you know what you like? if you don't like you, you got to feel from your nerve, and what's false is true. it cost to be free, and one is more than two, and now I feel kinda funny. and now you're funny too. Chorus Poison

 

Vertaling

dit is mijn wiet, oh nee dit is mijn wiet, meer weet ik niet. er is geen twijfel in mijn gedachten, er is geen twijfel in mijn gedachten dit is mijn wiet, en vanaf nu ben ik aan het roken. kijk naar mijn ogen. visualiseren lachen is van toepassing ja. maar dat is alles wat je weet. Refrein HA-HA-HA-HA dit zijn de dagen, de radio leert, kijk naar mijn ogen, visualiseren, lachen is van toepassing, maar dat is alles wat ze weten. er is geen twijfel in mijn gedachten. HERHALING Refrein hoe weet je wat je leuk vindt? als je je niet mag, je moet voelen vanuit je lef, en wat vals is, is waar. het kostte om gratis te zijn, en één is meer dan twee, en nu voel ik me best grappig. en nu ben jij ook grappig. Refrein Vergiftigen