Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abdu aja albouzedi Songtekst: happily ever after

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abdu aja albouzedi - happily ever after ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happily ever after? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abdu aja albouzedi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abdu aja albouzedi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happily ever after .

Origineel

Why is it all going on like this ? Why is this world so cruel to me ? Why am I the only one suffering here ? Is there anyone else suffering more than me ? I know one day I will regret Because I'm still going on the wrong way But I can not wake up I am still in my nightmare Sometimes I wish I was never born in this world Sometimes I feel that I'm so worthless (Because no one understand me) Sometimes I feel like I'm gonna kill myself Why can't I live happily ever after (Why life goes this way) I feel like I'm in a closed box I feel like I'm gonna be in it forever But when it comes the time when I be free I will promise myself to do what I please Sometimes I wish I was never born in this world Sometimes I feel that I'm so worthless (Because no one understand me) Sometimes I feel like I'm gonna kill myself Why can't I live happily ever after (Why life goes this way) I'm gonna fight I'm gonna run I'm gonna escape From the world I'm gonna do the best And what I can do When I know Everything is not fine I just deny And try to hide I'm gonna do the best And what I can do Sometimes I wish I was never born in this world Sometimes I feel that I'm so worthless Sometimes I feel like I'm gonna kill myself Why can't I live happily ever Sometimes I wish I was never born in this world Sometimes I feel that I'm so worthless Sometimes I feel like I'm gonna kill myself Why can't I live happily ever after (Why life goes this way)

 

Vertaling

Waarom gaat het allemaal zo door? Waarom is deze wereld zo wreed tegen mij? Waarom ben ik de enige die hier lijdt? Is er iemand anders die meer lijdt dan ik? Ik weet dat ik op een dag spijt zal krijgen Omdat ik nog steeds op de verkeerde weg ben Maar ik kan niet wakker worden Ik ben nog steeds in mijn nachtmerrie Soms wou ik dat ik nooit op deze wereld was geboren. Soms voel ik dat ik zo waardeloos ben (Omdat niemand me begrijpt) Soms heb ik het gevoel dat ik mezelf ga vermoorden Waarom kan ik niet lang en gelukkig leven (Waarom het leven zo gaat) Ik voel me alsof ik in een gesloten doos zit I feel like I'm gonna be in it forever Maar als de tijd komt dat ik vrij ben zal ik mezelf beloven te doen wat ik wil Soms wens ik dat ik nooit op deze wereld geboren was. Soms voel ik me zo waardeloos (Omdat niemand me begrijpt) Soms heb ik het gevoel dat ik mezelf ga vermoorden Waarom kan ik niet lang en gelukkig leven (Waarom het leven zo gaat) Ik ga vechten. Ik ga vluchten Ik ga ontsnappen Van de wereld Ik ga het beste doen En wat ik kan doen Als ik weet Alles is niet in orde Ontken ik gewoon En probeer ik me te verstoppen Ik ga mijn best doen En wat ik kan doen Soms wou ik dat ik nooit op deze wereld was geboren. Soms voel ik dat ik zo waardeloos ben Soms voel ik dat ik mezelf ga vermoorden Waarom kan ik niet lang en gelukkig leven? Soms wou ik dat ik nooit op deze wereld was geboren. Soms voel ik me zo waardeloos Soms heb ik het gevoel dat ik zelfmoord ga plegen Why can't I live happily ever after (Waarom het leven zo loopt)