Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abel caim Songtekst: nos braços da carolina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abel caim - nos braços da carolina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nos braços da carolina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abel caim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abel caim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nos braços da carolina .

Origineel

Até uns tempos atrás. Eu andei aborrecido. Vivia triste demais. E quase desiludido. Todo mundo já pensava. Que eu estava na ruína. Bem pouca gente sabia. Que era a falta que eu sentia. Dos beijos da carolina. Passei noites sem dormir. Passei dias sem comer. E de tanto que sofri. Que cheguei a emagrecer. Queixei para um amigo. Que é formado em medicina. O doutor que já sabia. Me mandou tomar por dia. Dez beijos da carolina. À conselho do doutor. Fui procurar o meu bem. Que sentindo a mesma dor. Muito sofria também. Uma paixão recolhida. É coisa que amofina. Mas agora estou curado. Porque vivo repousando. Nos braços da carolina. Quem me viu aborrecido. E hoje me vê feliz. Vem logo me perguntar. Que tratamento eu fiz. Eu respondo sem demora. Porque ninguém imagina. Eu estou tomando agora. Dez beijos de hora em hora. Nos braços da carolina

 

Vertaling

Tot een tijdje geleden. Ik verveelde me. Ik leefde te verdrietig. En bijna gedesillusioneerd. Iedereen dacht al... Ik stond op het randje van de afgrond. Heel weinig mensen wisten het. Dat het het gemis was dat ik miste. van Carolina's kussen. Ik bracht nachten door zonder te slapen. Ik heb dagen niet gegeten. Ik heb zoveel geleden. Ik ben afgevallen. Ik klaagde tegen een vriend. Hij is afgestudeerd als arts. De dokter die het al wist. Hij zei dat ik een dag moest nemen. Tien kusjes van Carolina. Op advies van de dokter. Ik ging mijn goede zoeken. Dat je dezelfde pijn voelt. Ik heb ook veel geleden. Een teruggetrokken passie. Het is iets dat verzacht. Maar nu ben ik genezen. Omdat ik leef om uit te rusten. In Carolina's armen. Die me verveeld zag. En vandaag zie ik er gelukkig uit. Komt meteen om me te vragen. Welke behandeling ik heb gehad. Ik antwoord onmiddellijk. Omdat niemand het zich kan voorstellen. Ik neem het nu. Tien kusjes elk uur. In Carolina's armen