Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: above the golden state Songtekst: streets

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: above the golden state - streets ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van streets? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van above the golden state! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van above the golden state en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals streets .

Origineel

I lift my eyes to behold Your beauty And I can feel Your heavenly pull You meet my eyes, with Your love enfold me To rest upon, the gaze of my soul In front of me is the figure I long for And I will turn to see no one else But I'm consumed by Your grace and wonder I'm finding You as I lose myself I'm finding You as I lose I, I wanna gaze into Your eyes I wanna lose my soul in You, You When I stare into Your eyes I can see You looking back at me The definition of my faith is a wonder I'd rather look to You than know Lord, I believe and I feel You moving When I love with the love You've shown The distractions of this world have trapped me But I'm returning to the rest I've known As a bird flies away and wanders Returning to my heavenly home Returning to my heavenly I, I wanna gaze into Your eyes I wanna lose my soul in You, You When I stare into Your eyes I can see You looking back at me I can see You looking back at me I can see You looking back I, my eyes are on You I can see You looking I can see You looking back I, I wanna gaze into Your eyes I wanna lose my soul in You, You When I stare into Your eyes I can see You looking back When I stare into Your eyes I can see You looking back at me

 

Vertaling

Ik sla mijn ogen op om Uw schoonheid te aanschouwen En ik voel Uw hemelse aantrekkingskracht U ontmoet mijn ogen, met Uw liefde omhult mij Om op te rusten, de blik van mijn ziel Voor mij staat de figuur waar ik naar verlang En ik zal me omdraaien om niemand anders te zien Maar ik ben verteerd door Uw genade en verwondering Ik vind U terwijl ik mezelf verlies Ik vind je terwijl ik verlies Ik, ik wil in je ogen kijken Ik wil mijn ziel verliezen in jou, jij Als ik in je ogen staar Ik kan zien dat je naar me terugkijkt De definitie van mijn geloof is een wonder Ik kijk liever naar u dan dat u het weet Heer, ik geloof en ik voel dat U beweegt Als ik liefheb met de liefde die je hebt getoond De afleiding van deze wereld heeft me gevangen Maar ik keer terug naar de rest die ik ken Als een vogel wegvliegt en dwaalt Terug naar mijn hemelse thuis Terugkerend naar mijn hemelse Ik, ik wil in je ogen kijken Ik wil mijn ziel verliezen in jou, jij Als ik in je ogen staar Ik kan zien dat je naar me terugkijkt Ik kan zien dat je naar me terugkijkt Ik zie je terugkijken Ik, mijn ogen zijn op jou gericht Ik kan je zien kijken Ik zie je terugkijken Ik, ik wil in je ogen kijken Ik wil mijn ziel verliezen in jou, jij Als ik in je ogen staar Ik zie je terugkijken Als ik in je ogen staar Ik kan zien dat je naar me terugkijkt