Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: above the golden state Songtekst: the haunting

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: above the golden state - the haunting ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the haunting? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van above the golden state! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van above the golden state en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the haunting .

Origineel

Stone's throw away I can see His agony start to bleed Stone's throw away I can hear His adamant plea, ?Let it pass from me?, yeah Save Lord, I pray Save me from my enemy who prowls in deep And I?ll fight to stay awake My spirit wills, my flesh is weak, so I fall asleep The dark is creeping in How suddenly my vanity betrays my speech ?This man is not my friend?, what a foolish lie ?Cause You I can't deny Your mercy haunts me every night in a dream Stone's throw away I can hear my Savior?s plea, ?Come to me? Oh, I've tried to run away Why does He keep on asking me for my loyalty? My world is closing in How suddenly my frailty finds words to speak I?ll love You to the end, until I die ?Cause You I can't deny Your mercy haunts me every night in a dream Oh, I need You now , I'm lost without You here Forgive me, all the times I've turned away Ooh, my love is only Yours, I've told You twice before You I can't deny Your mercy haunts me every night in a dream The world is closing in Jesus, you're my everything, my life to breathe I?ll follow you until I reach the end ?til Your kingdomes ?Cause You I can't deny Your mercy haunts me every night in a dream Oh, I need You now , I'm lost without You here Forgive me, all the times I've turned away, away Ooh, my love is only Yours, I've told You twice before You I can't deny Your mercy haunts me every night Oh, You I can't deny Your mercy haunts me every night in a dream (Follow) And I?ll follow You ?til the end (Follow You till the end) I?ll follow You ?til the end (Follow You till the end) I?ll follow You ?til the end I?ll follow You until I reach the end (I?ll follow You ?til the end)

 

Vertaling

Op steenworp afstand Ik kan zien dat Zijn pijn begint te bloeden Op steenworp afstand Ik kan Zijn dringende smeekbede horen: 'Laat het aan mij voorbijgaan', ja Red Heer, bid ik Red me van mijn vijand die diep in het water sluipt En ik zal vechten om wakker te blijven Mijn geest wil, mijn vlees is zwak, dus ik val in slaap Het donker kruipt binnen Hoe plotseling verraadt mijn ijdelheid mijn spraak 'Deze man is niet mijn vriend', wat een dwaze leugen Omdat ik je niet kan ontkennen Je genade achtervolgt me elke nacht in een droom Op steenworp afstand Ik kan het pleidooi van mijn Heiland horen: 'Kom naar mij toe? Oh, ik heb geprobeerd weg te lopen Waarom blijft Hij mij vragen om mijn loyaliteit? Mijn wereld komt dichterbij Hoe plotseling mijn kwetsbaarheid woorden vindt om te spreken Ik zal tot het einde van je houden, totdat ik sterf Omdat ik je niet kan ontkennen Je genade achtervolgt me elke nacht in een droom Oh, ik heb je nu nodig, ik ben verdwaald zonder jou hier Vergeef me, al die keren dat ik me heb afgekeerd Ooh, mijn liefde is alleen van jou, ik heb het je al twee keer gezegd U kunt ik niet ontkennen Je genade achtervolgt me elke nacht in een droom De wereld komt dichterbij Jezus, je bent mijn alles, mijn leven om te ademen Ik zal je volgen tot ik het einde bereik tot je koninkrijken Omdat ik je niet kan ontkennen Je genade achtervolgt me elke nacht in een droom Oh, ik heb je nu nodig, ik ben verdwaald zonder jou hier Vergeef me, al die keren dat ik me heb afgekeerd, weg Ooh, mijn liefde is alleen van jou, ik heb het je al twee keer gezegd U kunt ik niet ontkennen Je genade achtervolgt me elke nacht Oh, ik kan het niet ontkennen Je genade achtervolgt me elke nacht in een droom (Volgen) En ik zal je volgen tot het einde (Volg je tot het einde) Ik zal je volgen tot het einde (Volg je tot het einde) Ik zal je volgen tot het einde Ik zal je volgen tot ik het einde bereik (Ik zal je volgen tot het einde)