Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abra moore Songtekst: on the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abra moore - on the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abra moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abra moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on the way .

Origineel

On the way to your house I feel new, I feel color, I'm with you On the way to your room I'm alive, I'm a flutter, I'm a bloom And time, it stands still And we wait until The light Flickers and fades On the way to your heart I feel blue, I feel a stutter without you Does this light have a chance?

 

Vertaling

Op weg naar jouw huis Ik voel me nieuw, ik voel kleur, ik ben bij jou Op weg naar je kamer Ik leef, ik ben een fladder, ik ben een bloesem En de tijd, die staat stil En we wachten tot Het licht Flikkert en vervaagt Op weg naar je hart Ik voel me blauw, ik voel een stotter zonder jou Heeft dit licht een kans?