Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: abril Songtekst: 1 noite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: abril - 1 noite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1 noite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van abril! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van abril en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1 noite .

Origineel

Caiu a noite tão depressa. E eu ali parado, esperando a musica parar. Era uma noite dessas. E eu pensando, por que eu fui te encontrar?. Flores atiradas na calçada. Um adeus tão frio e mais nada. Seja como for.... Se hoje eu não te tenho mais. Ter tudo nao me satisfaz.... E se eu não fui bom nisso. Se eu não soube te fazer feliz. Você foi um vício. Levou a minha paz.... E no final da festa. Teu olho verde não mentia mais. E o que me resta. É ir embora, é ir embora.... Uma história muito mal contada, página virada. Aonde foi que eu encontrei você?. Se hoje eu não te tenho mais. Ter tudo não me satisfaz.... E se eu não fui bom nisso. Se eu não soube te fazer feliz. Você foi um vício.... Solo. Se hoje eu não te tenho mais. Ter tudo não me satisfaz.... E se eu não fui bom nisso. Se eu não soube te fazer feliz. Você foi um vício. Levou a minha paz...

 

Vertaling

De nacht viel zo snel. En ik stond daar maar, wachtend tot de muziek zou stoppen. Het was zo'n nacht. En ik vroeg me af, waarom heb ik je ooit gevonden? Bloemen op de stoep gegooid. Een afscheid zo koud en niets anders. Hoe dan ook.... Als ik je vandaag niet meer heb. Alles hebben bevredigt me niet.... En als ik er niet goed in was. Als ik niet wist hoe ik je gelukkig kon maken. Je was een verslaving. Je nam mijn vrede weg.... En aan het einde van het feest. Je groene oog loog niet meer. En alles wat er voor mij overblijft Is om weg te gaan, is om weg te gaan .... Een verhaal slecht verteld, bladzijde omgeslagen. Waar heb ik je gevonden? Als ik je vandaag niet meer heb. Alles hebben bevredigt me niet.... En als ik er niet goed in was. Als ik niet wist hoe ik je gelukkig kon maken. Je was een verslaafde. Solo. Als ik je vandaag niet meer heb. Alles hebben bevredigt me niet.... En als ik er niet goed in was. Als ik niet wist hoe ik je gelukkig kon maken. Je was een verslaving. Je nam mijn vrede weg...