Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ac dc Songtekst: riff raff

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ac dc - riff raff ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van riff raff? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ac dc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ac dc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals riff raff .

Origineel

Ya see it on television every day. Hear it on the radio. Ain't humid but it sure is hot. Way down in Mexico. The police tryin' to tell me. Beginnin' of the end. Sayin' it'll bend me. Too late my friend. Riff raff. Oh well It's good for a laugh, ah ah ah. Riff raff. Gonna laugh yourself in half. We'll have a real good time. Now I'm the kind of guy that keeps his big mouth shut. But don't bother me. Somebody kickin' me when I'm up. Leaves me in misery. I never shot nobody. Don't even carry a gun. I ain't doin' nothin' wrong. I'm havin' fun. Riff raff. Oh well it's good for a laugh, hey hey. Riff raff. Go on laugh yourself in half, yeah. Oh riff raff

 

Vertaling

Je ziet het elke dag op televisie. Hoor het op de radio. Het is niet vochtig, maar het is zeker heet. Helemaal in Mexico. De politie probeert het me te vertellen. Het begin van het einde. Ze zeggen dat het me zal buigen. Te laat mijn vriend. Riff raff. Ach, het is goed voor een lach, ah ah ah. Riff raff. Je gaat jezelf in tweeën lachen. We zullen een echt goede tijd hebben. Nu ben ik het soort man dat zijn grote mond dicht houdt. Maar val me niet lastig. Iemand schopt me als ik wakker ben. Laat me in de ellende. Ik heb nog nooit iemand neergeschoten. Ik draag niet eens een pistool. Ik doe niets verkeerd. Ik heb plezier. Riff raff. Oh nou het is goed voor een lach, hey hey. Riff raff. Lach jezelf maar in tweeën, ja. Oh Riff raff