Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ac dc Songtekst: you shook me all night long (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ac dc - you shook me all night long (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you shook me all night long (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ac dc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ac dc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you shook me all night long (remix) .

Origineel

Give me a big beat. Now here this, now here this. Each generation rules the nation. Come on. Come on. Come on. Come on. She was a fast machine. She kept the motor clean. She was the bast damn woman that I'd ever seen. She had the sightless eyes. Tellin me no lies. Knocking me out with those american thighs. Takin more than her share. Had me fighting for air. She told me to come but I was already there. Coz the walls start shaking. The earth was quaking. My mind was aching. And we were making it you. (chorus). You shook me all ight long. Yeah you. Shook me all night long. . Working double time. On the seduction line. She was one of a kind, shes just mine all mine. She wanted no applause. Just another course. She made a meal out of me and came back for more. Had to cool down. To take another round. Now im back in the ring to take another swing. Cause the walls was shaking. The earth was quakin. My mind was achin. And we were making it you. (chorus). Shook me all night long. Yeah you. Shook me all night long. An knocked me out and then you. Shook me all night long. Had me shakin and then you. Shook me all night loong. Well you took me. Well you took me. . Come on. Come on. Come on. Come on. . Heres the spiecial news bullitan. Stand by. Heres the apiecial news bullitan. Stand by for action. Shot to the heart and your to blame. Shot to the heart. Shot to the heart. Shot to the heart and your to blame. Darlin you give love a bad name. . When your high you never ever want to get down. So down. So down. So down huh!

 

Vertaling

Geef me een grote beat. Nu hier dit, nu hier dit. Elke generatie regeert de natie. Kom op. Kom op. Kom op. Kom op. Ze was een snelle machine. Ze hield de motor schoon. Ze was de rotste vrouw die ik ooit gezien had. Ze had de ogen zonder zicht. Ze vertelde me geen leugens. Sloeg me knock-out met die Amerikaanse dijen. Nam meer dan haar deel. Ze liet me vechten voor lucht. Ze zei dat ik moest komen, maar ik was er al. Want de muren begonnen te schudden. De aarde beefde. Mijn geest deed pijn. And we were making it you. (refrein). Je schudde me de hele nacht door elkaar. Ja, jij. Schudde me de hele nacht lang. . Working double time. Aan de verleidingslijn. Ze was enig in haar soort, ze was gewoon helemaal van mij. Ze wilde geen applaus. Gewoon een andere gang. Ze maakte een maaltijd van mij en kwam terug voor meer. Ik moest afkoelen. Om nog een ronde te doen. Nu ben ik terug in de ring om nog een slag te slaan. Omdat de muren trilden. De aarde trilde. Mijn geest deed pijn. And we were making it you. (refrein). Shook me all night long. Yeah you. Shook me all night long. An knocked me out and then you. Shook me all night long. Je liet me schudden en dan jij. Schudde me de hele nacht lang. Nou, je nam me. Je hebt me genomen. . Kom op. Kom op. Kom op. Kom op. . Hier is het speciale nieuws bullitan. Blijf paraat. Hier is de speciale nieuwszender. Sta klaar voor actie. Schot in het hart en uw schuld. Schot in het hart. Schot in het hart. Schot in het hart en jouw schuld. Schat, je geeft liefde een slechte naam. Als je high bent wil je nooit meer naar beneden. Zo laag. Zo down. Zo down!