Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: accidental superhero Songtekst: jade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: accidental superhero - jade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van accidental superhero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van accidental superhero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jade .

Origineel

i knew the way to get her was to let her know that i didn't want her don't let it show i knew i could not stop her her mind was slow she hoped i couldn't see her when her tears would flow now she's long gone does she know the way maybe she's wrong but she likes the jade and the walls of berlin couldn't stand the hate her walls are iron and i cannot wait now she's long gone does she know the way i know she's wrong but she likes the jade now to say i'm sorry for my heart that's free is to live in a silence that's killing me now to say i'm sorry for my heart that's free is to live in a prison just you and me

 

Vertaling

Ik wist de manier om haar te pakken te krijgen was om het haar te laten weten dat ik haar niet wilde laat het niet zien ik wist dat ik haar niet kon stoppen haar geest was traag ze hoopte dat ik haar niet kon zien wanneer haar tranen zouden stromen nu is ze allang weg weet ze de weg misschien heeft ze het mis maar ze houdt van de jade en de muren van Berlijn kon de haat niet verdragen haar muren zijn van ijzer en ik kan niet wachten nu is ze allang weg weet ze de weg ik weet dat ze ongelijk heeft maar ze houdt van de jade om nu te zeggen dat het me spijt voor mijn hart dat is gratis is om in stilte te leven dat vermoordt me om nu te zeggen dat het me spijt voor mijn hart dat is gratis is om in een gevangenis te leven alleen jij en ik