Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: accidental superhero Songtekst: sweet castaway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: accidental superhero - sweet castaway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet castaway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van accidental superhero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van accidental superhero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet castaway .

Origineel

sweet, sweet castaway don't need the love but you can't stay away so, so lonely can you forget it or are you just like me never meant that much to me lost in a world that only i knew said you'd like to set me free but i never really wanted to be never meant that much to me still i only ever think about you said you'd like to set me free right now you're all i really need i'm sorry if i don't care i'm sorry for what you think i'm sorry for feeling good i'm sorry for you i said it, i said it, i meant it, i meant it i feel like i gave you time to vent it i couldn't prevent it, you just sat as she stole your thoughts away i want a beginning with no certain feeling centered on another time with no one interfering i miss it, i need it, i feel it fade away i'm sorry if i don't care i'm sorry for what you think i'm sorry for feeling good i'm sorry for you never meant that much to me lost in a world that only i knew said you'd like to set me free but i never really wanted to be never meant that much to me still i only ever think about you said you'd like to set me free right now you're all i really need i'm sorry if i don't care i'm sorry for what you think i'm sorry for feeling good i'm sorry for you can't lift my feet from the ground lately can't feel nothing but the sound don't stop moving around, face me please, please keep me around

 

Vertaling

zoete, zoete schipbreukeling heb de liefde niet nodig, maar je kunt niet wegblijven zo, zo eenzaam kun je het vergeten of ben je net als ik betekende nooit zoveel voor mij verloren in een wereld die alleen ik kende zei dat je me vrij wilt laten maar ik wilde nooit echt zijn betekende nooit zoveel voor mij toch denk ik alleen maar aan jou zei dat je me vrij wilt laten op dit moment ben je alles wat ik echt nodig heb Het spijt me als het me niet kan schelen het spijt me voor wat je denkt het spijt me dat ik me goed voel Het spijt me voor u ik zei het, ik zei het, ik meende het, ik meende het Ik heb het gevoel dat ik je de tijd heb gegeven om het te ventileren Ik kon het niet voorkomen, je zat gewoon terwijl ze je gedachten wegjoeg ik wil een begin zonder enig gevoel gecentreerd op een andere keer zonder dat iemand zich ermee bemoeide ik mis het, ik heb het nodig, ik voel het vervagen Het spijt me als het me niet kan schelen het spijt me voor wat je denkt het spijt me dat ik me goed voel Het spijt me voor u betekende nooit zoveel voor mij verloren in een wereld die alleen ik kende zei dat je me vrij wilt laten maar ik wilde nooit echt zijn betekende nooit zoveel voor mij toch denk ik alleen maar aan jou zei dat je me vrij wilt laten op dit moment ben je alles wat ik echt nodig heb Het spijt me als het me niet kan schelen het spijt me voor wat je denkt het spijt me dat ik me goed voel Het spijt me voor u kan de laatste tijd mijn voeten niet van de grond tillen kan niets anders voelen dan het geluid stop niet met bewegen, kijk me aan houd me alsjeblieft in de buurt