Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: accidental superhero Songtekst: way down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: accidental superhero - way down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van way down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van accidental superhero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van accidental superhero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals way down .

Origineel

stop me on the way down stop me on the way down can't stand my ground with you reach up or drown for you would have liked to known what to do feel like i've blown it with you stop me on the way down stop me on the way down can't stop to lie for you won't stand this strife from you could have loved the things that i do can't spend my time waiting for you stop me on the way down stop me on the way down back up give up or funk the fight lock the door give up and hit the lights stop me on the way down stop me on the way down

 

Vertaling

hou me tegen op weg naar beneden hou me tegen op weg naar beneden kan mijn standpunt niet verdragen met jou reik naar je toe of verdrink voor je had graag geweten wat te doen het voelt alsof ik het met jou heb verpest hou me tegen op weg naar beneden hou me tegen op weg naar beneden kan niet stoppen om voor je te liegen zal deze strijd van jou niet verdragen had kunnen houden van de dingen die ik doe kan mijn tijd niet op je wachten hou me tegen op weg naar beneden hou me tegen op weg naar beneden maak een back-up of geef het gevecht een funk doe de deur op slot en doe de lichten aan hou me tegen op weg naar beneden hou me tegen op weg naar beneden