Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ace frehley Songtekst: foxy free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ace frehley - foxy free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foxy free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ace frehley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ace frehley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foxy free .

Origineel

You're looking good, you get me so hot Know you can satisfy my needs Like taking candy from a baby Make me forget about reality Foxy & free You take my breath away (breath away) So foxy You've got the power and the passion You make me lose my sense of pride Watchin' you and you're on fire I know what you're thinking, I can read your mind Foxy & free You take my breath away (breath away) So sexy, but to me You take my breath away (breath away) Now foxy, listen to this Foxy (foxy) I know you drive me wild Lookin' at you voodoo child Alright, baby Now here it comes Fire and ice, black leather, satin You've got the moves I've always craved You've got a look that drives me crazy You're hot enough to raise the dead from the grave Foxy & free You take my breath away (breath away) So sexy, but to me You take my breath away (breath away) Foxy & free You take my breath away (breath away) So sexy, but to me You take my breath away (breath away) Foxy

 

Vertaling

Je ziet er goed uit, je maakt me zo heet Je weet dat je mijn behoeften kunt bevredigen Zoals snoep van een baby afpakken Laat me de realiteit vergeten Foxy & free You take my breath away (adem weg) Zo vosachtig Je hebt de kracht en de passie Je laat me mijn gevoel van trots verliezen Ik kijk naar je en je staat in vuur en vlam I know what you're thinking, I can read your mind Foxy & free You take my breath away (adem weg) Zo sexy, maar voor mij You take my breath away (adem weg) Nu foxy, luister naar dit Foxy (vosachtig) I know you drive me wild Lookin 'at you voodoo child Oke, baby Nu komt het Vuur en ijs, zwart leer, satijn Je hebt de bewegingen waar ik altijd naar verlangd heb Je hebt een blik die me gek maakt Je bent heet genoeg om de doden uit het graf te doen opstaan Foxy & free You take my breath away (breath away) Zo sexy, maar voor mij You take my breath away (breath away) Foxy & free You take my breath away (breath away) Zo sexy, maar voor mij You take my breath away (breath away) Foxy