Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ace frehley Songtekst: the joker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ace frehley - the joker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the joker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ace frehley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ace frehley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the joker .

Origineel

Some people call me the space cowboy, yeah! Some call me the gangster of love Some people call me Maurice 'Cause I speak of the pompitous of love People talk about me, baby They say I'm doin' you wrong when I'm doin' you right Well, don't you worry baby Don't worry 'Cause I'm right here, I'm right here, right here, right here at home 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker I'm a midnight toker I get my lovin' on the run You're the cutest thing that I ever did see I really love your peaches, want to shake your tree Lovey-dovey, lovey-dovey, lovey-dovey all the time Ooo-eee baby, I'll sure show you a good time 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker I'm a midnight toker I sure don't want to hurt no one Lots of people keep talking about me, baby They say I'm doin' you wrong when I'm doing you right Well don't you worry, don't worry, baby, don't worry mama 'Cause I'm right here, I'm right here, right here, right here at home 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker I'm a midnight toker I sure don't want to hurt no one 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker I'm a midnight toker I sure don't want to hurt no one

 

Vertaling

Sommige mensen noemen me de ruimtecowboy, ja! Sommigen noemen me de gangster van de liefde Sommigen noemen me Maurice 'Omdat ik spreek over het pompeuze van de liefde Mensen praten over mij, baby Ze zeggen dat ik je verkeerd doe, terwijl ik je goed doe Nou, maak je geen zorgen schat Maak je geen zorgen 'Cause I'm right here, I'm right here, right here at home 'Cause I'm a picker, I'm a grinner Ik ben een minnaar, en ik ben een zondaar And play my music in the sun Ik ben een joker, ik ben een roker Ik ben een middernacht toker I get my lovin' on the run Je bent het schattigste ding dat ik ooit heb gezien Ik hou echt van je perziken, wil aan je boom schudden Lovey-dovey, lovey-dovey, lovey-dovey all the time Ooo-eee baby, I'll sure show you a good time 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker Ik ben een middernacht toker Ik wil zeker niemand pijn doen Veel mensen blijven over me praten, baby Ze zeggen dat ik je verkeerd doe, terwijl ik je goed doe Nou maak je geen zorgen, maak je geen zorgen, baby, maak je geen zorgen mama 'Cause I'm right here, I'm right here, right here at home 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker Ik ben een middernacht toker Ik wil zeker niemand pijn doen 'Cause I'm a picker, I'm a grinner I'm a lover, and I'm a sinner And play my music in the sun I'm a joker, I'm a smoker I'm a midnight toker Ik wil zeker niemand pijn doen