Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ace hood Songtekst: on my momma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ace hood - on my momma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on my momma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ace hood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ace hood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on my momma .

Origineel

Mama can finally smile Pray for a better life Just to see me through them tougher nights Spoke to my mama just the other day I told her only God can make a way I'm hearin' tears they runnin' down her face She fed up with the struggle each and every day My step pops he be in the way, too many bills my mama gotta pay But know I got us no doubt about it on granny's grave ? And now they sweat me line Under Armours and Gatorade I pray that one day you see me speak at the VMA's And me and Khaled we back to back in the latest things Throw up the W, We The Best is the fuckin' gang Hard work pays off, go and get it, no days off I know they all remember me you recognize the name I was that nigga being humble counted out the game Now I'm that nigga still humble carryin' the flame And everybody said I wouldn't take a walk a shame Though about you haters when I copped my pinky ring Livin' reality it used to be a great dream Hustle hard, erryday, getting money, five ways Say old shit, just a different day Out here tryna get it, I'm out here gettin' paid [Repeat: x2] I'm out here gettin' paid Mama can finally smile, take a look at me now Young nigga, two seater, tatted up cruisin' in a wife beater Bad bitch, top down, twenty-fours see us skatin' on the whip now I'm just living life hope you do the same Keep a buncha real niggas so I never change Look at me now, look at em then, Went from the Taurus, I'm thinkin' Benz I'm taking ends, now I'm thinking big I got wit Khaled all the nigga do is win See we the best, nothin' less It's war time hope you niggas brought a vest Got plenty women, from that Penicillin Fuck 'em on that Gucci linen she comin' in minutes No love intended I'm just tryna wet the willie They freed my nigga Jockey posed to have did a life sentence I'm from the bottom, came from the mud Was given nothing, no love, now I'm beat mode, no hugs Back again, sure 'nuff I'm the definition of blowin' up Look in my niggas eyes better know it's on us You better know it's on us [Repeat: x2] 'Cause I got it sewn up Mama can finally smile Take a look at me now

 

Vertaling

Mama kan eindelijk lachen Bidden voor een beter leven Alleen om me door de moeilijke nachten te helpen. Ik sprak laatst nog met mijn moeder. Ik vertelde haar dat alleen God een weg kan maken Ik hoor tranen over haar gezicht lopen. Ze heeft genoeg van de strijd elke dag Mijn stiefvader staat in de weg, te veel rekeningen die mijn moeder moet betalen. But know I got us no doubt about it on granny's grave ? En nu zweten ze me onder Armours en Gatorade Ik bid dat je me op een dag ziet spreken op de VMA's En ik en Khaled rug aan rug in de nieuwste dingen Gooi de W, We The Best is de klote bende Hard werken loont, ga en krijg het, geen vrije dagen Ik weet dat ze me allemaal herinneren, je herkent de naam. Ik was die neger die nederig was en uit het spel werd geteld. Nu ben ik die neger die nog steeds nederig is en de vlam draagt En iedereen zei dat ik me niet zou schamen Ik dacht aan jullie haters toen ik mijn pink ring kocht De realiteit beleven, was vroeger een grote droom. Hustle hard, erryday, getting money, five ways Zeggen oude shit, gewoon een andere dag Ik probeer het hier te krijgen, Ik ben hier om betaald te worden [Herhaling: x2] I'm out here gettin' paid Mama kan eindelijk lachen, kijk nu eens naar me Young nigga, two seater, tatted up cruisin' in a wife beater Bad bitch, top down, twenty-fours see us skatin' on the whip now I'm just living life hope you do the same Hou een stel echte niggas bij zodat ik nooit verander Kijk naar mij nu, kijk naar hen toen, Ging van de Taurus, ik denk Benz I'm taking ends, now I'm thinking big I got with Khaled all the nigga do is win Zie je, wij zijn de beste, niets minder It's war time hope you niggas brought a vest Ik heb genoeg vrouwen, van die Penicilline Neuk ze op dat Gucci linnen ze komt in een paar minuten. Geen liefde bedoeld, ik probeer alleen mijn piemel nat te maken Ze hebben mijn nigga bevrijd, Jockey deed alsof hij levenslang had. Ik ben van de bodem, kwam uit de modder Kreeg niets, geen liefde, nu ben ik verslagen, geen knuffels Back again, sure 'nuff I'm the definition of blowin' up Kijk in mijn niggas ogen, beter weten dat het op ons is You better know it's on us [Herhaal: x2] 'Cause I got it sewn up Mama kan eindelijk lachen Kijk nu eens naar mij