Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ace of base Songtekst: hear me calling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ace of base - hear me calling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hear me calling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ace of base! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ace of base en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hear me calling .

Origineel

I enter your life now make no mistake Can you reach me, can you you reach me I enter your life now make no mistake Can you reach me, can you touch me Can you hear me calling in the night My love's so strong i can't get it right Can you feel my longing throught the night You've got me totally hypnotized Oh yeah I came in a black dress but left in a white Can you reach me, can you reach me I came in a black dress but left in a white Can you reach me, can you touch me Can you hear me calling in the night My love's so strong i can't get it right Can you feel my longing throught the night You've got me totally hypnotized Looking for your eyes When the dream is so nice The rhythm of the song where you belong I want your heart and soul I'm high on emotion, you're here with me You can reach me you can reach me I'm high on emotion, you're here with me You can reach me you can touch me Can you hear me calling in the night My love's so strong i can't get it right You can feel my longing throught the night You've got me totally hypnotized Hypnotized i am hypnotized Hypnotized i am hypnotized

 

Vertaling

Ik kom nu in je leven, vergis je niet. Kun je me bereiken, kun je me bereiken Ik kom nu in je leven, vergis je niet Kun je me bereiken, kun je me aanraken Kun je me horen roepen in de nacht Mijn liefde is zo sterk dat ik het niet goed kan krijgen Kun je mijn verlangen voelen door de nacht heen Je hebt me totaal gehypnotiseerd Oh yeah Ik kwam in een zwarte jurk maar vertrok in een witte Kun je me bereiken, kun je me bereiken Ik kwam in een zwarte jurk maar ging weg in een witte Kun je me bereiken, kun je me aanraken Kun je me horen roepen in de nacht Mijn liefde is zo sterk dat ik het niet goed kan krijgen Kun je mijn verlangen voelen door de nacht heen Je hebt me totaal gehypnotiseerd Op zoek naar je ogen When the dream is so nice Het ritme van het lied waar jij thuishoort Ik wil je hart en ziel Ik ben high van emotie, jij bent hier bij mij Je kunt me bereiken, je kunt me bereiken Ik zit vol emotie, jij bent hier bij mij Je kunt me bereiken, je kunt me aanraken Can you hear me calling in the night Mijn liefde is zo sterk dat ik het niet goed kan krijgen Je kunt mijn verlangen door de nacht voelen You've got me totally hypnotized Gehypnotiseerd, ik ben gehypnotiseerd Gehypnotiseerd, ik ben gehypnotiseerd